Sånn blir det, tror jeg!

Nå har jeg akkurat brukt omtrentlig fire timer (siden jeg skrev forrige innlegg) på å gå igjennom, organisere og svare på spørsmål. Jeg ser med en gang at det er sinnsykt mye, og har derfor bestemt meg for å dele svarene opp i kategorier og poste innlegg for innlegg.

Kategoriene er som følger:

 • Leilighet
 • Ukategorisert / Random
 • Karianne / Personlig
 • Selvskading
 • Emosjonelt Ustabil
 • Spiseforstyrrelser.

Jeg har ikke riktig funnet ut hvilken rekkefølge jeg skal publisere dette i, regner det blir litt hulter til bulter siden noen av spørsmålene er mer tidkrevende å skulle svare på enn andre. Noen av kategoriene inneholder så sykt mye informasjon (sykt mange spørsmål), at jeg muligens må dele disse opp i flere deler og poste etterhvert, sånn at dere ikke går lei av å pløye dere gjennom alt. For å si det sånn; kategorien “Karianne” kom på 10(!!!) a4 sider i word, og jeg kan tenke meg at det hadde blitt gørrkjedelig å skulle lese ALT på en gang.

Det er også noen av spørsmålene som går igjen, så jeg klipper bort de doble (så fremt jeg får det med meg). Regner med det kommer til å være en del som er kjedelig også, men spørsmål er spørsmål, og jeg sa jeg skulle svare. Dere får lese det dere gidder, haha.

I morgen kommer i alle fall svarene til kategori Selvskading og ukategorisert, på mandag postes svarene angående leiligheta, også kommer resten etterhveeeert. Det er i alle fall disse tre kategoriene jeg anser meg som ferdig med.

Men akkurat NUH er det lørdag, Elin er rett rundt hjørnet. Vi har en date med Dr.Who sesong 5 og lots of catching up to do. Pluss at det er meninga jeg skal filme den der videobloggen. GOD HELG!

Advertisements

19 Responses to “Sånn blir det, tror jeg!”


 1. 1 Karianne - valiumsvalsen 12. February 2011 at 18:23

  Oioi må si du virkelig har jobbet med spørsmålsrunden, hardt å være blogger, hehe:p
  Kos dere masse i kveld!♥

 2. 2 iallefall 12. February 2011 at 20:28

  DR.WHOO<3
  Ser fram til å lese de neste innleggene (:

 3. 3 Emma 12. February 2011 at 20:29

  neida,ikke kjedelig at all!!!Jo mer jo bedre!!!!!
  Aldri vær redd for at noe du skriver blir for kjedelig eller for langt-det skjer bare ikke!:)

 4. 5 Hannah 12. February 2011 at 23:15

  Jeg gleder meg til å lese :)

 5. 6 hei 13. February 2011 at 00:52

  Hei. Fant linken din i malindus sin blogg, hvor noen hadde linket i kommentarfeltet. Jeg er sjokka!

  Jeg skjønner ikke hvorfor du velger å ødelegge deg selv på denne måten.
  Ikke nok med det, hvorfor i alle dager lager du underholdning av sykdommen din?
  Du påvirker sikkert mange unge mennesker, samtidig som du skaper oppmerksomhet på deg selv. Gjør du det for å bli populær, eller hva er grunnen?
  F.eks på bildet av kjøleskapet. Om man ser nøye så har du jo stablet drikken din slik at det skal se mest mulig ut i kjøleskapet.

  Hadde du ikke begynt å blogge, eller kontaktet andre med psykiske problemer tror jeg du ville vært frisk for lenge siden. Du lever i en boble hvor du VIL være syk.
  For hva skjer hvis du blir frisk?
  Mister du venner? Oppmerksomheten? Bloggoppmerksomheten? Får du ikke lenger den omsorgen da?

  Slike mennesker som deg skulle vært sperret inne på mentalsykehus, tvunget opp om morgenen, tvunget i frokost, om så med sonde! Tvunget på en normal jobb, tvunget til å gjøre dagligdagse ting. Så skal vi se om du ikke hadde kommet inn i rutinene.
  Er det rart det klages om at alt for mange unge er uføre idag? Er jo så lett å forlenge litt ungdomsproblemer til verdens største problem. Så får man masse oppmerksomhet og penger uten å gjøre en dritt.

  Beklager hvis dette innlegget gjør deg eller noen andre forbanna, men dette er tross alt en åpen blogg. Du kan ikke bare forvente positive kommentarer.
  Nå sniker jeg meg ut igjen, å kommer nok aldri til å titte innom her igjen. Regner med du er like langt der du er nå om ett år så :p

  • 7 Ingeborg 13. February 2011 at 01:53

   Den satt gitt. Gode råd med en respektfull og omsorgsfull tone, tjohei. Og så med et velrettet tungefjes til slutt må jeg si at jeg skjønner at denne velartikulerte modige anonyme må ha litt av et perspektiv og menneskesyn. Bra støttet! Flaks at du ikke skal titte innom om et år. For da vil du se ei jente som har kommet milevis lenger enn du noengang vil få satt den sneversynte lilletåen din.

  • 8 Linn 13. February 2011 at 14:16

   såå innsiktsfullt skrevet av deg. Jeg er på mange måter veldig glad for at du ikke har peiling for det betyr at du ikke har vært bort i psykisk sykdom, men på andre måter så er det utrolig unødvendig av deg å kommentere på noe du virkelig ikke har peiling på.

   Og siden du ikke liker bloggen så er det veldig bra du ikke kommer til å “snike” inn her igjen ;)

  • 9 Emilie Johanne 13. February 2011 at 17:28

   hahahah, jeg bare ler. Bra man har noen smarte og reflekterte skjeler i verden ;)

  • 10 laipai 13. February 2011 at 19:46

   Hærregud,har du fått deg en kraftig smell i hodet eller noe? Sånn at du har mista all sunn fornuft og folkeskikk mener jeg..Hvis det plager deg så jævlig å lese bloggen til Karianne,så kan du jo hute deg til helvete herifra i en satans fart (excuse my language),jeg hjelper deg gladelig. Ufine mennesker vil vi ikke ha,uansett hvor åpen bloggen er. Om du er uenig,eller ikke skjønner problemstillingen til Karianne,så går det kanskje an å heller si at du ikke vet så mye hva det dreier seg om (utifra svaret ditt så er det jo tydelig at du er uvitende) og at du ikke helt skjønner hvorfor det ender i selvskading. Folkeskikk er faktisk ikke SÅ vanskelig. Så,så lenge du ikke er i besittelse av folkeskikk,så synes jeg du skal krype tilbake til det hølet du kom ifra. Takk for meg.

 6. 12 Birgitte 13. February 2011 at 01:46

  Du som har skrevet hei som navn(?). Du vet virkelig ikke hvordan det er å være syk. Jeg vet ikke om du har fått det med deg, men det står faktisk at bloggen startet for å skrive for sin egen del. Ikke om oppmerksomhet.

 7. 13 Eirik 13. February 2011 at 04:19

  Hei “hei”,

  Er det snakk om oppmerksomhet? Selvfølgelig!

  Det er snakk om at et alvorlig problem som det er mange som sliter med og ikke får den hjelpen de trenger til å komme ut av.

  Det er snakk om en misforstått sykdom som de aller fleste av oss tror vi vet masse om, men som vi egentlig ikke forstår oss på i det hele tatt.

  Det er snakk om en enkeltpersons unike skjebne, og det er snakk om mange enkeltpersoners tilsvarende, men dog unike skjebner.

  Hvordan det kan hevdes at det er noe galt i å vifte litt med noen “flagg” (hvite flagg, svarte flagg, norske flagg, svenske flagg, sjørøverflagg, whatever…) for å få OPPMERKSOMHETEN til folk rettet mot disse tingene er over min fatteevne….

  Karianne tilbyr sin historie, sine erfaringer, sin opplevelse av goder og onder, sine følelser og tanker HELT gratis for ALLE som vil lese! Hun åpner for at vi “friske” kan få et innblikk i sykdommen, og vi slipper unna sterilt læreboksrpåk til og med!

  Folk bruker internett på eget ansvar. Hvis folk trigges til spiseforstyrrelser av å lese om spiseforstyrrelser (for eksempel via denne bloggen), så burde all logikk tilsi at vil alle bli kriminelle, botoxinnsprøyta, terrorister av noe værmeldende politikerhomsepatruljerende idoler av å lese Dagbladet og VG’s daglige oppdateringer.

  Go KaMaSa! BOO-YAA!!

  Hei og hopp, sopp er topp

 8. 15 arikanne 13. February 2011 at 14:07

  Ingeborg, Eirik & Birgitte; Hjertelig takk for backup! ♥

 9. 16 Eirik 13. February 2011 at 16:12

  Hurra! Jeg er kul!! :-)

  Karianne: Du får trøste deg med det faktum at folk kan bli friske fra spiseforstyrrelser, mens dumme folk alltid kommer til å være dumme…

  Du har to ting “Hei” ikke har: Først og fremst: Brains!!! For det andre: Store muligheter til å bli kvitt problemet ditt.

  (Hvis idioti kan regnes som et “problem” da… Ofte virker det på meg som at det hadde vært lettere om man ikke tenkte så mye…)

 10. 17 Linn L. 13. February 2011 at 19:24

  Kommentaren til Hei er så latterlig at det bare blir dumt. Hadde h*n hatt mer baller enn et anonymt (og hoderystende dårlig informert) innlegg, hadde det kanskje skapt en diskusjon (regner med at det er det vedkommende vil). Men det der….er bare bare helt ytterst PATETISK.

  Stå på videre, Karianne :)

 11. 18 Kris 13. February 2011 at 21:21

  “hei”

  Jeg vil bare understreke en ting; dette er vel heller ikke noe Karianne velger å gjøre mot seg selv, heller. Hadde du hatt et par hjerneceller i det tomme omløpet du velger å kalle hodet ditt, hadde du også hatt innsikt nok til å forstå at dette er mer enn et valg. Det er en sykdom, på lik linke som alle andre sykdommer. Du gjør meg forbanna når du prøver å lage trivielle saker ut av dette.

  Jeg er glad livet ditt har vært såpass bra at du ikke har trengt å verken se disse sykdommene eller å oppleve det selv, men ha litt respekt for andre, da. Du ville ikke sparket en kreftpasient som lå nede, ville du vel? For det er AKKURAT det du gjør nå.
  Karianne fortjener faktisk skryt for at hun setter ORD på disse følelsene, for at hun forteller verden hvordan det egentlig er å leve med sykdom dag ut og dag inn.

  Det er sånne folk som DEG som får mennesker til å skamme seg over seg selv. Jeg håper du finner selvinnsikten og kanskje utvikler litt mer modenhet enn det du prøver å fremstå for.

  Og ja; Ser at du har vært tilbake to ganger. Jeg mente at det var noen som lovet så dyrt og hellig å aldri komme tilbake?

 12. 19 Renate 15. February 2011 at 10:54

  Dette er bare tragikomisk… Man velger ikke å bli syk, det bare skjer. “Hei”: om du ser innom bloggen her om et år kommer du til å få sjokk, for du kommer til å se bloggen til en som har kommet seg utrolig langt! Og dessuten bør du ha mot til å ikke skrive anonymt når du først skal slenge dritt.

  Stå på Karianne, heier på deg <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: