Tirsdag / ang. spørsmålsrunden.

Akkurat nå sitter jeg på skolen. Kom meg avgårde i går og, hvilket vil si to dager på rad, wehey.

Har litt problemer med å komme i gang for å gjøre noe fornuftig, men det ordner seg sikkert, forhåpentligvis snart. Eventuelt etterpå. Tirsdag er for meg den lengste og tyngste skoledagen hvor skolen begynner 0810 og slutter 1540. Grøss, det er mange timer å skulle konsentrere seg og sosialiseres. I dag derimot, er vi så heldig at vi skal på KINO i skoletiden. Vi skal se Trolljegeren, men først skal vi på workshop. Håper med andre ord at det fører til at dagen går litt mer knirkefritt enn jeg ser for meg.

Angående spørsmålsrunden har jeg funnet ut at dere kan fortsette å spørre spørsmål fram til fredag, også setter jeg strek der, sånn at jeg rekker å svare iløpet av helga. Regner med jeg kommer til å bruke litt tid på det (siden dere er så flinke å spørre altså). Har også planer om å dele opp spørsmålene innenfor tema, for å organisere innholdet på en bedre måte for dere som leser, i tilfelle folk ikke er interessert i å lese en hel avhandling om f.eks hvilken sjampo jeg bruker, og heller hoppe rett til svarene mine rundt temaet selvskading eller neo annet. Eksempelvis altså.

Der det er noen spørsmål angående min konkrete diagnose (med tanke på mat), og om jeg tør, skal jeg videoblogge det for å forklare det bedre. Akkurat den diagnosen er det vanskelig å skulle forklare kun ved hjelp av bokstaver, fordi det er så komplisert. OM noen vil ha videoblogg altså, orker ikke å gjøre det bare for å gjøre der.

Men nå MÅ jeg finne ut hva jeg skal jobbe med i Prosjekt til Fordpyning. Foto er sikkert, men jeg aner ikke riktig hva jeg skal fotografere.

Advertisements

19 Responses to “Tirsdag / ang. spørsmålsrunden.”


 1. 1 Tine Madeleine 8. February 2011 at 09:38

  Videoblogg!!! <3

 2. 2 Emma 8. February 2011 at 12:29

  gjeeerne videoblogg altså!fantastisk å se/høre deg live. Du er så utrolig sjarmerende og nydelig!:)

 3. 3 Anette Marie 8. February 2011 at 15:26

  Videoblogg!:D

 4. 4 Elisabeth 8. February 2011 at 15:36

  Jeg vil at du skal videoblogge, hvis du orker! :)

 5. 5 Veronika 8. February 2011 at 16:18

  Jeg vil gjerne at du skal videoblogge!

 6. 6 uten farge 8. February 2011 at 17:43

  Liker bloggen din. Du er tøff som er så åpen…

 7. 7 Marthe 8. February 2011 at 20:00

  Så fin header du har fått deg :-) du er flink! :-)

 8. 8 Eat Mii 8. February 2011 at 20:33

  Videoblogg! <3

 9. 10 vibeke 8. February 2011 at 21:33

  Hei. Har ikke kommentert så mye i det siste. MEN :
  -du har fått en utrolig flott sånn hmm, hva kalles det, sånn ting på toppen og bakgrunnsbilde. hehe. du skjønte sikkert hva jeg mente, men fant ikke de rette orda :-)
  -også gleder jeg meg til svar på spørrerunden din. jeg har ikke stilt spørsmål selv, fordi da ville jeg bare ha gjentatt de andre. men fint med sånne spørsmålsrunder slik at vi får bli enda bedre kjent med deg.

  og du skriver bra, og jeg er innom bloggen din hver eneste dag. :-)
  åååå, jeg stemmer veldig for videoblogg. :-) men bare hvis du føler det er greit for din egen del :-)

  klemmer til deg fra vibeke

 10. 11 Hanne 8. February 2011 at 21:34

  Veeeeldig gjerne videoblogg :DDD <3
  Lykke til på skolen n_n

 11. 12 Evelinn 8. February 2011 at 21:47

  Hva synes du om TROLLJEGEREN?
  Så den på kino før jul. Spesiell og morsom film, men JEG synes den ble litt langdryg.

  Men artig at den er spilt inn i Volda blant annet. Er jo omtrentlig der hvor jeg kommer fra…. Men altså, bare for å avkrefte det så JAKTER VI IKKE PÅ TROLL på sunnmøre ;p Hva enkelte måtte gjøre aner jeg ingenting om, men jeg vet ikke om noen som jakter på troll ;p Eneste trollet de har som er fra Sunnmøre er vel meg tenker jeg (som har forlfytta meg lenger nordover) ;p HEHEHE!!!

 12. 13 Frida S. 8. February 2011 at 22:07

  Kjører spørsmålsrunde selv, og hadde/har også planer om å dele den inn i forskjellige kategorier… bare så du veit det liksom :b Er alltid livredd for at folk skal oppfatte meg som copycat, heh.

 13. 16 Ida Sørlie 9. February 2011 at 11:38

  Flinka!!! Kino høres sykt gøy ut, pluss at den filmen vissnok er styggbra! Må få høre hva du syntes ettrpå ;)

  Skal forresten sette meg ned å skrive ned ting jeg lurer på også, så det blir noe fra meg også :)

  Foto høres ut som en super ide og fordype seg i :D Gleder meg til å høre å se hva resultatet du fant ut blei :D hihi.

  Good luck, honey ;)

 14. 17 Lene 9. February 2011 at 15:26

  Blir gøy med videoblogg hvis du klare da. Du e jo så ufattelig nydelig :)

 15. 18 regeneracja sterowników Y17DT 27. February 2011 at 19:26

  Whats up! I simply wish to give a huge thumbs up for the nice info you’ve got right here on this post. I shall be coming back to your blog for more soon.

 16. 19 regeneracja vp44 27. February 2011 at 20:55

  After I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any manner you can take away me from that service? Thanks!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: