Mandagsdrama.

Jeg ble skrevet ut idag. Meninga var at jeg skulle dra til mamma, men det.. Synes jeg strengt tatt ikke noe om. Jeg vet ikke riktig hvor mange tårer dagen har kostet meg, men..

Jeg satt vel omtrentlig halvannen time i bilen til mamma og gråt mens jeg reiste gud og enhver mann til helvete så det sang etter. Vrede. Vrang. Vanskelig. Barnslig. Emosjonelt ustabilt. Når jeg ikke blør blir det ‘lettere’ å rope høyest.
Midt i kaos og hiksting ringte jeg til pappaen min. Hva skulle man gjort uten fantastiske fedre? Han fortalte i alle fall at bestemor var dårlig. Så jeg dro til henne. Hadde med Zahra.

Rart hvordan noen andres krise kan få meg til å legge meg selv på hylla. Hvordan omtanke og omsorg ovenfor andre tar over, og jeg gjør det jeg kan, for å være til nytte og hjelp. Sykehuset hadde hun heldigvis ringt til selv, men jeg lagde i alle fall mat til henne, fant fram nødvendigheter,, minnet henne på å måle blodsukker som var altfor høyt, sørget for at hun fikk riktige sprøyter og dermed for at ambulansen fraktet henne trygt avgårde til sykehuset.

Jeg er alene, men likevel ikke, da Zahra er godt selskap. Hvor lenge det varer eller hva som feiler bestemor vet jeg heller ikke.
Løsninger vet jeg heller ikke om jeg ser, men jeg har i allefall, inntil videre, skjøvet bort meg selv og mitt.

Jeg håper bare at bestemor er i orden og at det ikke er noe alvorlig.
Livet. Herregud så fortvila jeg egentlig er om jeg kjenner etter.

Advertisements

8 Responses to “Mandagsdrama.”


 1. 1 Evelinn 17. January 2011 at 19:41

  Kanskje ville du trivdes med sykepleie, eller noe annet yrke innen helse? Det er sant som du sier, og jeg kjenner meg igjen, i det å “glemme seg selv” når man blir opptatt av andres situasjoner. Men vet du, tror det kan være en positiv ting.

  Håper det går bra med bestemoren din.

 2. 2 Karoline 17. January 2011 at 20:03

  Uff, håper ting løser seg for deg snart!

 3. 3 Christine 17. January 2011 at 20:37

  Hvorfor vil du ikke bo hos moren din? :/ jeg vet jo ikke bakrunnen, men hu må jo bli litt trist om hun leser dette.

 4. 4 June 17. January 2011 at 21:31

  Ville bare si at jeg synes du er utrolig FLINK som klarer å la vær å ty til selvskading, men heller får ting ut gjennom ord. Kjempebra Karianne:D

  Håper det går bra med bestemoren din:)

 5. 5 laipai 17. January 2011 at 22:05

  krysser fortsatt fingre og håper på det beste <3

 6. 6 Camilla Desiré 18. January 2011 at 00:08

  hold ut<3
  men det er rart hvordan man setter andre forran oss selv….

 7. 7 Marthe 18. January 2011 at 13:53

  Huff.. dette var ikke noe ålreit å høre. Jeg ønsker deg alt det beste og håper du klarer å tenke på deg selv oppi alt dette her, selv om det er veldig vanskelig. prøv å tenk hva som er det beste for deg i dette øyeblikket! Jeg har tro på deg <3

 8. 8 Kinemor 27. January 2011 at 15:43

  Jeg forstår deg så utrolig godt, Karianne. Det er ikke enkelt å bo med foreldrene sine. Håper du finner ei løsning snart som funker for deg og at det ikke er lenge igjen til leiigheten kommer på plass. (eller husker jeg feil nå…)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: