Jeg fikk den.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, for det har liksom ikke gått helt opp for meg. Jeg er ikke like flyvende som da jeg dro på visning, kanskje er det realisten i meg. Eller pessimisten. Egentlig er jeg bare bekymra for papirarbeidet, det økonomiske, nav, husbanken, alle sånne ting som skal svirre rundt i papirmølla som knapt beveger seg. Det går så trått at alle og enhver kan engste på seg magesår.

Men jeg fikk den. Jeg fikk leiligheta. Jeg er glad, men jeg hopper ikke. Jeg er glad, men fortsatt bekymra. Jeg har noe å holde fast i, men jeg har enda ikke greid å roe meg. Forstår dere ambivalensen? Eller, jeg vet ikke hvordan jeg skal få det fram. Bra, men skjørt. Skjørt, jeg tror det er passende. Skjør glede, men likevel gledelig. Alle sier det kommer til å ordne seg, og jeg ønsker å tro. Jeg ønsker meg innvilgelser i konvolutter og husnøkkel i hånda. Håper fortsatt.

Jeg har tusen ting til å skrive, men akkurat nå er jeg tom. En sånn dag hvor klokka tikker avgårde, jeg vet jeg burde be om en nutridrink, drikke den, men jeg får meg ikke til å gjøre det, dermed kommer irritasjonen. Drittsykdom. Må vel bare mote meg opp, og håpe jeg får skriblet noe fornuftig senere.

Men jeg skulle bare si det, det med leiligheta altså.

 

Advertisements

22 Responses to “Jeg fikk den.”


 1. 1 Ida Sofie 13. January 2011 at 11:07

  Gratulerer med leiligheta, tror det blir å gå bra jeg! :)

 2. 2 Karianne - valiumsvalsen 13. January 2011 at 11:13

  Det var fint å høre, gratulerer! Men ja, jeg forstår litt den ambivalensen, flyttet for meg selv for litt over ett år siden. Jeg var veldig ambivalent til det å flytte, ville ikke men hadde ikke noe valg. Det går seg til skal du se<3

 3. 3 Marthe 13. January 2011 at 12:26

  Gratulerer så masse med leiligheten :-) Og jeg håper for din del at det ordner seg FORT med NAV og HUSBANKEN, tror mange har erfaringer med at det kan gå veldig veldig tregt.krysses det som krysses kan :-) Og, det er lov til å føle seg tom <3

 4. 4 Evelinn 13. January 2011 at 12:57

  GRATULERER! Så bra. Å du…..det ordner seg for snille jenter. Å du er da snill, er du ikke? ;)

 5. 5 Emma 13. January 2011 at 14:37

  -Smiler fra topp til tå- :)

  Selvfølgelig fikk du den var min første tanke. Når ei jente som deg med en så flott utstråling kommer på visning,ja da hadde ihvertfall jeg vært solgt:D.
  GRATULERER så mye Karianne, det var nok “ment to be”!
  Og den følelsen du beskriver,skjør glede,alle har nok kjent på den. Kanskje er du bare veldig fokusert nå,den gode gode,deilige følesen kommer senere når alt det praktiske rundt det kommer mer i orden. Bare vent skal du se,det ordner seg,og jeg tror det vil gå enda bedre enn forrige gang. Nå har du erfart,du vet hva du har i vente,du har vist stor mestring,stort mot og stor kamvilje det siste året.
  Gosj,du har grunn til å være stolt altså!!!
  Og jeg har så stor tro på deg.
  Jeg bare vet du vil klare deg bra,for du gjør så godt du kan og har en iboende optimisme og uutholdenhet som bærer deg frem og gjør at du reiser deg opp og går i motvind gang på gang. Men du faller ikke lenger så brutalt de gangene stormen åblåser deg overende.Og du blir heller ikke liggende nede så lenge etter hvert fall.
  Beundringsverdig Karianne. Vet ikke om jeg hadde klart meg like bra som deg hvis jeg hadde hatt dine utfordringer å stri med.Virkelig ser opp til deg og synes du virker som ei skjønn jente:).
  Takk for at du fortalte om leiligheten,takk for at du skriver noe selv når du ikke vet hva du skal skrive. Elsker bloggen din,den beste!!Leser bare din og kikker innom 2-3 andre en sjelden gang.For du skriver så åpent,ærlig,reflekterende,voksent,anti-triggende,skildrende og ekte!Keep on:D

 6. 6 linnkarin 13. January 2011 at 15:42

  Unn deg selv å kjenne på den følelsen som heter GLEDE!!!!!!! Dette et kjempestort skritt for deg og ta og DU KLARER DET!!!

 7. 7 ~Ane~ 13. January 2011 at 16:30

  Gratulerer!! Dette var kjempegode nyheter :D

 8. 8 Anna 13. January 2011 at 16:33

  Wow, gratulerer! :-)

 9. 9 laipai 13. January 2011 at 16:52

  Å hærregud,JEG ble glad!!! :D
  Da jeg så overskriften kom smilet mitt,og et salig “åååååhhhh” med det samme.
  Nå håper jeg alt papirarbeidet går i boks!!! Krysser fingrene hardere enn hardest!

  <3 <3 <3

 10. 10 kis 13. January 2011 at 17:55

  Så utrolig bra. Håper det kan være med på å trekke deg oppover :)

 11. 11 Nina 13. January 2011 at 17:56

  Gratulerer Karianne :)
  Det blir fint med leilighet, håper den ligger fint til i forhold til skole og sånn. Husbanken bruker å gå greit, søker før den 14. den mnd du melder adresseforandring i folkeregistret. Litt sent nå kanskje men neste mnd, og får beskjed om du får penger eller ikke og til den 10. mnd etter og evt utbetaling (under forutsettning at det er samme regler i din bostedskommune som min) :) Nav kan det gå tregere med så jeg håper du får fortgang der.

  Gratulerer igjen <3

 12. 12 Andreas 13. January 2011 at 19:03

  Jeg kjenner den følelsen altfør godt! Bittersøtt!

 13. 13 Ida 13. January 2011 at 20:02

  Gratulerer!
  Ønsker deg lykke til, du fortjener bedre :)

 14. 14 Solveig @ poona 13. January 2011 at 20:57

  Så flott! Håper det blir en bra leilighet, og at ting ikke behøver å bli så vanskelig fremover som du har fryktet. Kanskje kan en leilighet gi deg positive ting også? Kanskje går det bra med leilighet og skolegang etter hvert?
  Ingenting er umulig!

 15. 15 Lene 13. January 2011 at 21:01

  SÅ BRA! :) Det her går fint ska du se!

 16. 16 Cathrine 13. January 2011 at 23:10

  Å, jeg skjønner deg så godt med ambivalensen… Skjør glede! Nydelig beskrevet til at du føler deg så tom. Takk for at du blogger, Karianne! Jeg har nylig begynt å følge bloggen din, og ville bare takke deg! Kjenner meg så mye igjen i mange av beskrivelsene dine… Takk for at du setter ord, på følelser jeg ikke greier ordlegge!
  Jeg er fremdeles i tankeprosessen om å starte blogg selv, men jeg tror ikke jeg tør å være så dønn ærlig som du er. Du er nydelig! Takk for alt du deler med oss!
  Gratulerer med leilighet! Jeg har tro på deg <3

 17. 17 Cathrine 13. January 2011 at 23:11

  Å, jeg skjønner deg så godt med ambivalensen… Skjør glede! Nydelig beskrevet til at du føler deg så tom. Takk for at du blogger, Karianne! Jeg har nylig begynt å følge bloggen din, og ville bare takke deg! Kjenner meg så mye igjen i mange av beskrivelsene dine… Takk for at du setter ord, på følelser jeg ikke greier ordlegge!
  Jeg er fremdeles i tankeprosessen om å starte blogg selv, men jeg tror ikke jeg tør å være så dønn ærlig som du er. Dessuten vil jeg ikke en gang komme i nærheten av de gode beskrivelsene dine… Du er nydelig! Takk for alt du deler med oss!
  Gratulerer med leilighet! Jeg har tro på deg <3

 18. 18 Tine 13. January 2011 at 23:12

  grattis:) unner deg virkelig den leiligheten. skulle virkelig ønske det ordnet seg for meg også ang leilighet.. klem

 19. 20 Karoline 14. January 2011 at 12:22

  Ååå, gratulerer så mye! :)

 20. 21 Camilla Desiré 15. January 2011 at 21:03

  gartulerer ;)

 21. 22 Camilla 16. January 2011 at 16:43

  Så fint! Nå kan du kos deg med å dille og dalle og gjøre det hyggelig hos deg selv :-)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: