Nyttårsaften 2010 og dagen derpå.

Gud bedre, vet ikke hvor jeg skal begynne? Egentlig var planen at jeg skulle fly til Harstad i går med SAS sitt fly som skulle gå klokken 0900 fra Gardermoen. Vel, slik gikk det ikke. Jeg sto opp klokka 0615 og var stygt dårlig. I hele kroppen, kvalm og jævlig. Helt forferdelig. Prøvde å stå opp, kledde på meg. Det var så kaldt at ord ikke strekker til, jeg endte opp med å sitte påkledd, både vinterjakke og sko, på sofaen til tante mens jeg gråt fordi jeg var så dårlig.

Deretter fortsatte jeg dagen ved å ligge en times tid på badegulvet, før jeg tok med meg ei bøtte og la meg i senga, fortsatt med boblejakke på, under dyna. Sovnet av og på, var oppe nå og da, drakk litt vann når jeg orket, når jeg var så stødig at kvalmen ikke veltet seg i magen så lenge jeg snudde meg i senga. Fy faen, ord strekker ikke til for å beskrive hvor jævlig det er å være dårlig, det er noe sikkert alle kjenner seg igjen i! Man glemmer hvor jævlig det er å være syk og tar det ofte forgitt når man ikke er det.

Klokka 1545 sto jeg opp. DA var jeg bedre. Jeg slapp unna med bøtta vedsiden av senga, ubrukt (takk gud). Temperaturen hadde også stabilisert seg noe, og jeg kunne kle av meg boblejakka uten å fryse ihjel. Jeg lå noen timer på sofaen til tante og glante på en dokumentar av Titanic da jeg likevel bestemte meg for å gjøre det beste ut av dagen som fikk en forferdelig dårlig start.

Det er nyttårsaften én gang i året, og jeg bestemte meg for å gjøre det beste ut av det. Jeg takket JA til å dra på fest med søskenbarnet mitt Christian, han hadde også bursdag i går. Tenkte jeg skulle ta det piano siden formen fortsatt var redusert, men med litt promille i blodet ble det faktisk bedre enn forventa. Jeg greide å ha en fin feiring, traff masse nye mennesker, hadde det veldig fint! Var ute rundt midnatt, så på fyrverkeri, forsøkte å ta bilder (men tror ikke det gikk så bra, uten at jeg har sjekket resultatet idag), ønsket alle jeg kunne se et riktig godt 2011 og hurramegrundt.

Flyet til Harstad gikk naturligvis UTEN meg i går, men jeg er booket inn på hjemreise i morgen istedenfor. Kjenner fortsatt at kroppen ikke er hundre prosent, uten at det er fylla sin skyld, for fylleformen er fin. Nå skal jeg dusje og pakke tinger og tanger og vente på Ida Aurora, som kommer og henter meg senere! Gleder meg masse til bonuskveld hos Ida, som kjører meg til Gardermoen i morgen.

Alt i alt vil jeg tørre å påstå at det gode veier opp for det vanskelige. Forhåpentligvis får jeg lagt ut bilder når jeg kommer hjem og ting roer seg ned og jeg har tid og alt det der. Regner med det kommer noen bilder og sånn i morgen, vel hjemme og alt det der.

Advertisements

5 Responses to “Nyttårsaften 2010 og dagen derpå.”


 1. 3 laipai 1. January 2011 at 20:17

  Kjipt å være så steike dårlig assa,men bra at formen tok seg opp og at kvelden ikke ble så ille likevel,tross alt.

  Kos deg så masse sammen med Ida en dag ekstra.

  <3

 2. 4 karianne (v.v) 2. January 2011 at 03:59

  Det er sant det, man glemmer hvor jævlig det er å være dårlig før man ligger der. Så godt å lese at du hadde en fin nyttårsaften, og kos deg med bonusdag med Ida!

 3. 5 Gina 2. January 2011 at 16:18

  godt nyttår vennenn <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: