Endelig 2011?

Først må jeg skrive Godt Nyttår, bare for å ha det gjort.

Jeg er ikke blandt dem som lager meg nyttårsforsett som skal gjelde for hele året, følges slavisk og ende med skuffelse ved hvert minste avvik. Likevel har jeg lagd meg noen små planer, men jeg vil heller kalle det for Nyttårshåp. Eller Nyttårsmål. Ting jeg ØNSKER å gjøre iløpet av 2011, ting jeg HÅPER jeg får gjort. Ting jeg DRØMMER om å få gjort iløpet av det kommende året som såvidt har begynt.

Ting som hadde vært fint å få til, ting jeg ønsker å jobbe for å oppnå og gjennomføre.

Håp og Drømmer for 2011

 • Modum Bad. Jeg har allerede takket JA til plassen, og jeg håper for alt i verden jeg ikke feiger ut. Sykdommens ambivalens kan være stor, men jeg vet at jeg har mennesker rundt meg, som kommer til å sende meg avgårde til tross for mulige protester? Jeg ser for meg at det skal være vanskelig å komme i gang med intensiv behandling i Vikersund, men jeg vet at jeg må. Derfor målet; å dra til Modum Bad og ta i mot behandling.
 • Fullføre 1.året på vidregående skole. Et mål fordi det alltid er på nyåret jeg “gir opp” eller blir for syk til å fullføre. Men målet er at i år, jeg skal komme meg gjennom med BESTÅTT i papirene og gledesfølelse i magen. Mestring til tusen. Jeg jobber for det, vil, skal, må.
 • Etter 26. Mars er det forhåpentligvis mulig (kryss fingrene for meg!) å kjøre opp til sertifikatet! Det hadde vært noe det, å endelig kunne krysse det av på lista over ting jeg har lyst til å gjøre her i livet!
 • Hundekennel. Drømmer om at det skal gå bra, at det blir fine valper jeg får solgt!
 • Ny valp! Gleder meg utrolig til å beholde én miniZahra! Håper bare alt går som planlagt!
 • Ansvarlig og konsekvent! Med dette mener jeg at jeg skal bli flinkere til å gjøre ting jeg misliker med én gang, framfor å utsette det i evigheten og til slutt la det gå i glemmeboka. For eksempel om jeg har en ubehagelig telefonsamtale i vente; for eksempel til mobiltelefonselskapet som sender meg feil regninger, eller NAV som gjør feil her og der. Målet er å få det GJORT, selv om jeg misliker det. Få det unnagjort og ut av verden så fort som mulig. ‘
 • STRESS NED. Alt ordner seg, alltid.
 • 12 måneder. Jeg er redd jeg kanskje sikter vel hardt og langt om jeg skriver dette sort på hvitt, men jeg velger likevel å hoppe i det å gjøre det. 12 måneder skadefri. 25. Mai 2011. I can do it? Jeg håper det.

Bortsett fra det kan jeg sikkert tilføye; ting tar tid, hold ut, det ordner seg, bladida, selv om det ikke er lett der og da. Samme regla, kjenner den så godt. Skrevet det en haug med ganger før, og det står like sterkt den dag i dag, selv om det av og til blir usynlig eller ikke kommer fram under alt det andre. La oss bare håpe at det ligger godt i grunnfundamentet.

Godt Nyttår!

Advertisements

12 Responses to “Endelig 2011?”


 1. 1 Mitthjerte 1. January 2011 at 15:19

  Godt nyttår! :) Håper alle mål, drømmer og ønsker blir oppfylt :) You can do it!

 2. 2 Tina 1. January 2011 at 15:28

  For et fint innlegg Karianne :):)
  Godt nyttår =)

 3. 3 lovelyliller: trening ,mat og morro. 1. January 2011 at 15:39

  disse håpene og drømmene hørtes da bra ut! ja dra til modum. en gang i tiden ønsket jeg meg dit,men var for feig og redd. tror du kan spare TID på å dra dit. altså blir bedre raskere enn på egen hånd

 4. 4 Bente.aspenes 1. January 2011 at 16:02

  Kjære Karianne mor, e kjæmpeglad i dæ. Ønske dæ alt godt i det nye året,vi sees kanskje den 4 jan på Tonje sin bursdag. Stor nyttårsklæm fra Bente

 5. 5 Christine 1. January 2011 at 16:09

  Jeg er også litt imot ordet “nyttårsforsetter”. Det er liksom dømt til å mislykkes med en gang man kaller det det, føler jeg. Mye bedre versjon du er. Og du har gode mål, sikter høyt, men det er vel sånn man utvikler seg?
  Godt nyttår! Håper du når målene og at 2011 blir langt bedre enn 2010

 6. 6 Beate 1. January 2011 at 17:16

  Jeg tror at det er greit å sette noen nyttårsforsetter, jeg har kun ett, jeg skal prøve å se de små gledene i livet. Godt nytt år karianne! Måtte det nye året bringe inn mye solskinn til deg! Klem

 7. 7 Lisa 1. January 2011 at 18:41

  Godt nyttår Karianne! Håper året ditt blir slik du ønsker, og at du får et fint år med minner som er verdt å huske.

  Nårtid er det du skal til modum? Tror det kan være ganske bra for deg, så håper virkelig du mottat tilbudet når alt kommer til alt :)

 8. 8 laipai 1. January 2011 at 20:15

  Håper du klarer å oppnå alle dine drømmer her Karianne,og jeg er rimelig sikker på at du klarer det :)

  GODT NYTTÅR VENNEN <3

 9. 9 Anette 1. January 2011 at 20:27

  Du er sterk, så dette klarer du :)
  Godt nyttår<3

 10. 11 karianne (v.v) 2. January 2011 at 03:56

  Fingrene er krysset for deg! :D
  Jeg er heller ikke veldig stor fan av nyttårsforsetter, men nyttårs håp og drømmer høres bra ut. Så spennende med kennel og valp :D
  Godt nytt år!!<3

 11. 12 Jeanette, jig.no 2. January 2011 at 11:18

  Godt nytt år :)
  Synes du har satt fine mål for 2011, og et lite tips fra en som også synes ddet er vanskelig å få gjort slike ting; bare gjør det, ikke tenk på det, bare gjør det ;)
  Jeg er elendig på å komme meg på trening, men merker at hvis jeg lar være å tenke på alt jeg skulle gjort istedet, hvor kaldt det er ute osv osv, men heller bare tenker “da må jeg kle på meg og komme meg av gårde” så går det mye bedre ;)
  Lykke til!

  Jeanette


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: