Gleden og dens Pris.

Vi er midt i romjula innen nå, og det er noen dager siden sist jeg skrev. Jeg har rett og slett ikke hatt tid, jeg har vært superopptatt! Og godt er det, det har vært bra. Faktisk, så har det vært fantastisk, jeg kan nesten ikke huske sist jeg hadde noen så gode dager som de siste dagene har vært? Jeg har hatt det fabelaktig, og velger å holde fast i det for alt det er verdt – mye.

Fløy til Gardermoen på søndag og ble henta av herlige Ida Aurora! Vi prata sammen hele kvelden, kjørte rundt i Lillestrøm og dro til slutt til henne. Hilste på kattene hennes, så amerikanske komedier (mange), selv om jeg egentlig ikke liker det, så var det gøy! Vi la oss ikke før langt på natt, akkurat slik det skal være!
På Mandag kjørte vi til Charlottenberg i Sverige på skikkelig harrytur! Kom tilbake med både alkohol og nikotin, koffein og diverse. Hele dagen brukte vi på biltur og shopping, mer biltur og enda flere komedier, denne dagen var det Lovlig blond, både nummer én og nummer to!
Tirsdag skulle jeg egentlig til Eidsvoll, men så ble Ida spurt om hun kunne jobbe ekstra, så da ble det sykt med stress på grunn av planene vi allerede hadde! Vi skulle nemlig i stallen og hilse på hesten til Ida, Selina! Virkelig nydelig! Været var iskaldt, men vi hadde godt med varme klær, så det gikk bra! Det ble til og med ridetur på meg! Det var virkelig stas det, å sitte på hesteryggen igjen! Ida hadde ridetime, og jeg var fotograferende tilskuer! Det var kjempebra!
Når Ida skulle på jobb på Strømmen storsenter, så surra jeg i butikker i noen timer, og kom hjem mange penger fattigere, men med fornuftige kjøp i bøtter og spann. Ny, varmere vinterjakke, og vintersko! Pluss diverse annet, har egentlig shoppet mye! Men det er gøy da, å kunne handle andre steder enn hjemme, det er liksom ikke så mye å finne der oppe.

Tiden har virkelig flydd, døgnet har vært snudd helt på hodet! Du vet du har snudd døgnet når du tar kveldsrøyken samtidig som naboen lufter hundene og tar morgenrøyken og kjører avsted til arbeid… Så takk, kjære Ida – du er virkelig helt fantastisk, du har gitt meg fantastiske dager og masse glede og latter som jeg virkelig kommer til å ta med meg og huske som supergode minner!

Idag sto vi opp (etter få timer på øyet) og kjørte til Eidsvoll. Der traff vi tante, to av hennes venninner, pappa, stemoren min Anne og lillebror Daniel!

Jeg har virkelig hatt noen gode dager. Til en dyr pris, men likevel verdt det. Det koster energi, det koster mye. Å legge sykdom på hylla er umulig, men imidlertid har jeg bestemt meg for å drite i det. Jeg har bevisst valgt å gi en god lang faen i om maten går til helvete, om jeg får i meg noe som blir nede eller ei, bare så lenge jeg har ledd med hjertet, smilt, stått på beina og hatt det bra – så får det bare være som det er! Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, å skulle trå i vannet framfor å svømme noen steder. Akkurat nå var det riktig. Det ble riktig for meg, å ofre noe for å ha ei god jul og ei fin romjulstid, for å ha en okei ferie. Sykdom er der hele tiden, i tanker, i følelser, i handling – men jeg har valgt å skyve det unna. Ikke tenke på det, ikke føle på det, ikke henge meg opp i det.

Denne løsninga er ingen løsning. Det er som en slags pauseknapp man ikke kan velge å holde inne over lengre tid. Jeg vet av erfaring at det er umulig å skulle ignorere problemer over lengre perioder hvis man ikke ønsker at sykdommen skal ha preg, men akkurat nå, akkurat nå har det vært både viktig og riktig.

Jeg er også stygt redd for at det kommer en ubehagelig baksmell når det er tilbake til den virkelige hverdag, med skole, Zahra, Harstad, nutridrinker og livet mitt generelt slik jeg lever akkurat nå, men det får bare komme. Jeg vet at det kommer konsekvenser, jeg vet at det kommer til å bli vanskeligere å forsøke å komme tilbake der jeg var, jeg vet at det kommer til å bli hardt, jeg vet at jeg er nødt til å slippe opp pauseknappen.

Men jeg har i det minste fått noe igjen for det. Gode minner, gjort masse, ledd mye, smilt! Opplevd noe, LEVD. Glede.

Jeg har tatt en haug med bilder. Fløien i Bergen, Ida på ridetime, tullebilder av oss, pappa har fotografert storesøster Karianne og Lillebror foran juletreet. I det hele tatt mange minner jeg ønsker å dele, men jeg er ikke på nett med min egen data akkurat nå, så det får heller komme siden.

Mobiltullebilde. Mobilminne.

Ida blogger HER, for dere som måtte ønske å ta turen innom.

Advertisements

6 Responses to “Gleden og dens Pris.”


 1. 1 haaplos 30. December 2010 at 00:43

  Ja det har vært fantastisk. Tusen takk for alle nye positive minnene, og tusen takk for at du er du og for at jeg har fått muligheten til å bli kjent med deg. Det ble noen kjempefine dager jeg kommer til å leve lenge på <3

  Om nedturene kommer vennen så vit at jeg er her for deg, bare en telefonsamtale unna.
  Men jeg håper at du slipper unna, du fortjener kun det beste. Kommer de så vet jeg at du kommer deg gjennom dem, for du er STERK!

  Også kan du jo glede deg til TusenFryd planen vår, det blir bra det :)

  Jeg gleder meg masse til å se deg igjenn, håper ikke det blir lenge til <3
  Glad i deg <3

 2. 2 Syngetonje 30. December 2010 at 00:51

  ÅÅH, så godt å høre!
  Er så utrolig glad på dine vegner, du har virkelig fortjent det :D

  Du får bare ta ting som de kommer når det er tilbake til hverdagen! Det vil komme til å ordne seg på et vis for det da også. Det er jeg sikker på!

  klem <3

 3. 3 Adelen 30. December 2010 at 00:59

  Du fortjener det virkelig og jeg er kjempe glad på dine veine! Det var utrolig å høre at du har hatt det bra i julen! =)

 4. 4 laipai 30. December 2010 at 01:13

  Godt å høre fra deg igjen,og ikke minst å lese at dere har hatt det så kjekt sammen :)

  Om (her må vi være optimisitiske) nedturen kommer,så vet du også hvor du finner meg. I’m here for you,always <3

 5. 5 Linn L. 30. December 2010 at 12:32

  Så søte dere er:) Hehe:)

 6. 6 Kjersti 30. December 2010 at 18:58

  Virkelig GODT å høre at du har hatt noen bra dager! De kan virkelig lyse opp de mørke dagene når de kommer.

  Håper du får en fortsatt fin jul og nyttårshelg! :D Så ønsker jeg deg KUN det beste for det nye året! ;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: