Hard start på dagen.

Klokka er “tidlig”. Ifølge yr.no er det minus 8 grader i Bergen, storm.no er forresten enig.

Planen er at jeg og pappa skal ta turen opp til Fløien for å knipse noen bilder fra høyden. Synes utsikten over Bergen by er absolutt fantastisk. Problemet er bare at jeg fryser sånn, så det er jo virkelig et stykke kunst å skulle kle kulda ute. Akkurat nå har jeg på meg to ullstillongser, fleecebukse og joggebukse utenpå. Ullsokker, to fleecegensre med to lag til under der. Og skjerf selvfølgelig. Dunjakke neste, og mest sannsynlig boblebukse om jeg kjenner meg selv rett. Skjønner meg IKKE på de som går tynnkledd om vinteren bare fordi det “ser” bedre ut.

Senere i dag skal vi fly til Oslo, nærmere bestemt 1655. Med andre ord lander jeg i Oslo, på Gardermoen rundt 1745, om alt går på skinner, eller på vinger om du vil.

Jeg hadde en “gode intensjoner” dag i går, hvilket vil si at det ble det. Vel gjennomført altså. I dag derimot, vel. Det er også intensjonen for i dag, når jeg lot lillejulaften og julaften gå til helvete med viten og vilje fordi realisten i meg så at det var ganske så uoppnåelig å mestre på de gjeldende dagene, noe som igjen ville føre til økt følelse av håpløshet. Jeg ser at jeg har bedre kontroll og føler mer mestring når jeg “planlegger” hvordan dagene kommer til å bli – hvordan jeg skal veie det positive opp for det negative, og ikke motsatt.

Frokosten var beintøff, det ble en del tårer. Lenge siden jeg gråt fordi jeg måtte spise. Eller, næringsdrikk, da det egentlig ikke er snakk om mat (enda?).

Jeg har ikke tenkt til å ofre resten av dagen en tanke, jeg får bare ta det som det kommer – selv om det hadde vært fint å mestre en dag til. VEL, for å vinkle det positivt likevel; så kan jeg herved meddele at over halvparten av dagene i Desember har vært oppkastfrie, noe som er en liten seier i seg selv. Kanskje ikke sammenhengende, men alle monner drar – er det ikke så de sier?

Ida Aurora, som blogger HER, skal plukke meg opp på Gardermoen! Gleder meg sinnsykt til det, det kommer til å bli så bra! I morgen blir det Harrytur over grensa, tror og håper det kommer til å bli knallbra!

Julaften 2010.

Advertisements

6 Responses to “Hard start på dagen.”


 1. 1 Evelinn 26. December 2010 at 11:31

  Du hadde mange fine bilder av pepperkakebyen i går så jeg. Ser ut som du har et veldig bra kamera også. I tillegg er du jo en ganske dyktig fotograf. Blir uansett spennende å se hvilke bilder som dukker opp etter dagens utflukt.

  Så bra at du og faren din finner på ting. Hørest positivt ut. Kos deg massevis i Oslo og ikke minst i “harry-land”.

  Ønsker deg og dine en fortsatt riktig GOD ROMJUL.

 2. 2 Lene 26. December 2010 at 12:35

  Alltid bra å kle seg godt. E det riktig så kaldt så hoppe æ i kjeldressen! Ser kanskje ikke så himla bra ut, men det e dødspraktisk :)

  Håpe du har kost deg i lag med pappaen din. Det fortjene du.
  Åsså va det et kjempenydelig bilde av deg. Så vakre øya, skikkelig pening du :)

  God tur til Oslo! Og god romjul videre!

 3. 3 laipai 26. December 2010 at 16:53

  Atter en kald vinter ja,og det er ikke alltid at man klarer kle seg nok for å holde varmen…skal bli godt når det går mot vår igjen.
  Gjør ditt beste med maten,og JA,alle monner drar.

  Regner med at du får det helt smashing med Ida :D

  <3

 4. 4 Maja Kristine 27. December 2010 at 19:04

  Så pen du er :D

 5. 5 Marthe 27. December 2010 at 22:02

  Så nydelig du er på bilde! :-) jeg synes du er sterk som står i det, fortsett å ta kampen! Jeg synes også bildene fra pepperkakebyen var helt fantastisk, viste dem til mamma – så det blir nok en tur dit neste år :-) Klem!

 6. 6 joyan3590 28. December 2010 at 08:34

  Jula er over for dette året,kun nyttårsfeiring igjen. Nytt år med nye muligheter sier folk snart. Ja får vel gripe de mulighetene som kommer i vår vei.
  Fint bilde av deg.

  Håper du har det bra. Ha en super “harrytur” og kos deg.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: