Julaften 2010.

Da ble det jul i år også!

Jeg har tatt i overkant av 200 bilder i dag, sånn kan det nemlig gå når man tilbringer tid med sin meget fotointeresserte pappa! Gøy å knipse når man lærer mer for hvert knips. Kanskje blir jeg og flink en dag?

Det er fint å feire en annerledes julaften! Sto opp og dro til Pepperkakebyen i Bergen og tok mange, mange fine bilder! Deretter satt vi en stund på kafé, Kaffemisjonen. Etter en kaffe latte og en prat med produsenten av Nokasfilmen (jeg ELSKER tilfeldigheter), som ønsket meg lykke til med Media og Kommunikasjonslinja, vendte vi kursen hjemover og begynte på middagen. Vi lagde biff med fløtegratinerte poteter og bernaise. Til dessert spiste vi sjokolademousse, som jeg lagde igår.

Så kom gavene. Det vil da si, de gavene jeg ikke har åpna enda! Jeg tror jeg er i fotografhimmelen nå! Nytt objektiv! Nikon 24-120 VR! OG ekstern blits! Nikon SB600! Hos stemoren min fikk jeg ei bok som heter “Makt og Medier”, skrevet av Thomas Mathiesen, noe jeg egentlig synes er veldig interessant.

Grunnet stigende promille velger jeg å avrunde det hele her, og heller komme sterkere tilbake med bilder en annen dag, mest sannsynlig søndag. I morgen skal vi nemlig kjøre over fjellet mot Østlandet.

Og så mye som jeg hater å si det: GOD JUL!

Advertisements

8 Responses to “Julaften 2010.”


 1. 1 Marthe 25. December 2010 at 00:12

  Et fint bilde til deg! Håper du har hatt en veldig god kveld og at resten av julen også blir fin :-) Kjør forsiktig i morgen dere!

 2. 2 Schanti 25. December 2010 at 00:44

  Hater jul jeg også , men god jul :)

 3. 3 Caroline 25. December 2010 at 00:52

  Høres ut som om du har hatt en bra julaften til tross for omstendighetene. :)
  Veldig fint bilde! :)

  Hvor på østlandet var det du skulle?

 4. 4 June 25. December 2010 at 01:57

  Ubeskrivelig fint bilde!

 5. 5 karianne (v.v) 25. December 2010 at 03:44

  Høres ut som en fin dag, og så gøy å få sett pepperkakebyen. Nydelig bilde!
  God tur til østlandet^^

 6. 6 Adelen 25. December 2010 at 10:37

  Kjempe fint bilde!<3
  Høres ut som du hadde en fin dag! :)

 7. 7 laipai 25. December 2010 at 22:54

  Ååå,så heldig du er,flotte gaver du har fått deg :D

  <3

 8. 8 Camilla Desiré 28. December 2010 at 03:06

  utrolig fint bilde :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: