Pepperkaker og julegaveåpning + kennel!

Jeg skrev vel her om dagen at jeg skulle lage pepperkaker, om jeg ikke husker helt feil. Så jeg tenkte jeg skulle laste opp noen bilder, har ikke knipsa (det skakke) pepperkakehuset enda, men det ble i alle fall sjarmerende om ikke annet! Er nok ingen pepperkakearkitekt, får heller prøve igjen til neste år!

I dag har jeg åpna noen julegaver – og ja, du leste nok riktig! Jeg er, som noen sikkert har fått med seg; ikke skrekkelig glad i jula. MEN; jeg har sagt jeg skal prøve og alt det der – og jeg gjør det! Enkelte ting er til og med litt fint, det overfladiske. Pepperkakehus og julepynt, jeg kan overleve det. Det er bare “det andre”, det som ligger bak, som er vanskelig. I bilen i dag spilte de Maria Mena med Home for Christmas på radioen, da hadde jeg nesten lyst til å gråte litt. “Hjem til jul”, ja, hvor blir det? Nei, uff. La oss ikke falle i den gropa igjen.

Men jeg åpna i alle fall noen julegaver! Hihi. Fordi; for det første synes jeg det er bedre å åpne pakker når jeg er i riktig humør! Orker ikke å vente i fire dager til, også er det kanskje ikke dagen for det likevel, også blir det bare trist av den grunn. Bedre å åpne når det føles riktig! Når man rekker å glede seg. Også liker jeg å åpne pakker alene, det er kanskje sært, men men. Og så skal jeg jo reise til pappa, og da er det litt tungvint å skulle ta med seg pakker, kun for å åpne på julaften, og deretter slepe med meg alt tilbake? Ulogisk, koffertgrensa ligger jo på 20 kilo! (Ikke minst en god unnskyldning!) Men; jeg har jo spart noen likevel da!

Men det fineste jeg har fått, eller… fått blir kanskje litt feil ord, for det er ikke I BOKS enda, men papirene er signert! EGEN KENNEL! Hurrahurra! MIN EGEN HUNDEKENNEL! MED MITT NAVN! Det er litt stort da! Egentlig er et kjempestort! Har skrevet ned 3 ulike kennelnavn, så får vi se hvilket som går igjennom! Håper selvsagt på førstevalget, men det er snakk om et internasjonalt navn, så det er ikke bare bare! Det vil da si at jeg eier en kennel og kan drive med hundeavl! I 2011 skal Zahra få valper, hun skal parres på neste løpetid med en svenske som heter Dreamer! Både han og Zahra er champions (premierte champions altså), det vil da si at dette kullet ser veldig lovende ut! Zahra får valper, Dreamer for summen for én valp, og summen for de andre valpene blir da min gevinst! En Italiensk Myndevalp ligger på 10 000 – 12 000 kroner, ettersom hvordan genene og stamtavlene ser ut, men med champion pluss champion ser det ut til at valpene kan bli enda mer eksklusive. Derfor jeg har laga utkast til hjemmeside i den skoleoppgaven. OG, jeg skal beholde 1 valp selv. Siden det er første kull liksom. Håper bare alt går etter planen, kjenner jeg gleder meg veldig til dette! Egentlig skulle hun parres når hun fikk neste løpetid, men det fikk hun 12. des, ergo hun ville da kunne parres 24. des, noe som kanskje passer litt dårlig….. Sverigetur på julaften er liksom litt.. dårlig timing om man kan si det sånn. Så da blir det NESTE løpetid. Spennende!

Her er forresten den der printscreen greia jeg lovte dere. Det er jo work in progress da, men et lite grovutkast kan man vel kalle det! Navnet er midlertidig hemmelig, inntil det er godkjent! Papirene er signert, men så må de sendes og godkjennes først.

Og noe annet, men det har jeg heller ikke fått enda, men vet likevel hva det er! Regner med det blir bilder av det når det er mitt!

Også skrev jeg vel strengt tatt at jeg skulle dra på TIRSDAG, som i dag tirsdag, men jeg hadde litt feil med datoene i hodet nemlig. Trodde nemlig 22. des var på tirsdag, men det er jo på onsdag! Så jeg drar på onsdag i alle fall da.

Om ikke jeg pynter søte pepperkaker, så vet ikke jeg! Bakt til en spesiell noen som ble veldig glad!

Kompis, måtte nesten bare ta med ett av han. Han blir bare større og større… Og større.

Bamsen var en julegave fra min reservebestemor i England! Ble veldig glad for den, har ikke fått bamser i gave siden jeg var liten! Zahra liker den og. Den trenger kanskje et navn? Rop ut om du har noen gode forslag!

Mitt kontrollbevisste alter-ego liker å ha kontroll på alt som skjer og alt jeg skal gjøre. Post-it veggen min, hvor jeg skriver alt jeg skal gjøre på post-its, og river dem ned når jeg har gjennomført! Målet er hele tiden at veggen skal bli blank.

Supertravel dag i morgen også! Skole, juleavslutning og alt det der! Klassen min skal pynte oss, eller blir deg seg? Eller, vi i klassen min skal pynte oss og ta klassebilde i finstasen! Gud jeg hadde kjoleproblemer, takk gud for gavekort man har glemt at man hadde! Det ble med andre ord ny kjole på meg, og den passer nesten! Regner med jeg får noen til å knipse bilder med mitt kamera, ergo det kommer sikkert bilde på bloggen iløpet av morgendagen!

Etter skolen, og hurramegrundt, må jeg fikse min aller siste julegave, pluss en halv til. Også skal jeg treffe Elin, og vi skal sjekke noe greier. Og senere blir det filmkveld hos meg! Da kommer Elin, noen, og forhåpentligvis Tonje også, og kanskje kjæresten til Elin om han har mulighet! Så det blir braaa. Og ellers er det bare å se på den fine lista mi at jeg har en haug av ting å gjøre. Men nå må jeg sove. Virkelig.

Advertisements

10 Responses to “Pepperkaker og julegaveåpning + kennel!”


 1. 2 Marthe 21. December 2010 at 06:39

  Så mange fine bilder :-)) Likte veldig den postit ideen din :-)) Ha en strålende dag!

 2. 3 Løvetannjenta 21. December 2010 at 10:30

  Har du peis i leiligheten din? Så uansett veldig koselig ut på det bildet. Fikk litt julestemning.

  Helt enig i at å dra med seg haugevis med pakker, for å åpne og deretter ta med hjem er ganske bortkasta. MEN jeg ville nok spart de til over jul jeg da, til jeg kom hjem igjen. Hva annet spennende enn kennel fikk du?

  Vet du, selv om pepperkakehuset ble skeivt så synes jeg nesten de er mer sjarmerende å se på enn de som er “perfekte”. Viser bare at man har laget selv…..hihi!!

  God tur til Bergen (eller hvor det nå var du skulle). Ønsker deg en riktig GOD JUL, Karianne :)

 3. 4 Lisa Marlene 21. December 2010 at 11:49

  Home is where the heart is, Karianne.

  Ønsker deg en fin jul sammen med de du er glad i. Dagene blir uansett fine når jeg er sammen med mine kjære, jul eller ikke. Håper at du får en fin tur! <3

 4. 5 Veronica/Gale Matverden 21. December 2010 at 18:06

  Åh så spennende med kennel og sånn da! MEn hahaha timing da, parringsklar på julaften.

  Men det lyser jo igjennom at du har det greit om dagen. Jeg synes selv det er de 22 første dagene av desember som er verst. Når alt faller litt mer på plass så løsner det litt og. Det blir ikke så ille man ser for seg…

  Man er ferdig med stress og eksamen og alt.

  Litt over ei uke igjen så er det slutt på hele høytiden :) vi klarer dette!

 5. 6 Hannah 21. December 2010 at 20:00

  Å så spennende! Valper er jo kjempesøte :) Det blir spennende å høre mer framover.. Fikk skikkelig lyst på en av de pepperkakene : P GOd jul!

 6. 7 angelonrun 22. December 2010 at 01:38

  Koslige bilder =) fikk så inderlig lyst på pepperkake og godis..*sukk* hehe
  Så spennende med egen kennel. Nydlig hund du har. Blir nok kjempe spennende når hun får valper=))

  Håper du får en trivelig jul

 7. 8 Latoya Bridges 22. December 2010 at 08:30

  Å så spennende! Valper er jo kjempesøte :) Det blir spennende å høre mer framover.. Fikk skikkelig lyst på en av de pepperkakene : P GOd jul!

 8. 9 Tine 22. December 2010 at 21:50

  God tur til Bergen :D Men du? Du har da fått bamse for sånn ca 2 år siden: Tussi :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: