Torsdag

Ingen store overskrifter, ikke så mye å si, egentlig.

Jeg kom meg på skolen slik planen var, også denne torsdagen – for sen. Hva skjer med at de feilinformerer om gymprøven til stadighet? To timer for sen forrige torsdag på grunn av at de sa den var da. Men så skulle den være i dag, og ferdig klokka ti, og jeg var der klokka ti, også var de ferdig klokka ni istedenfor? Kjipt for min del.

Det fine er at jeg har funnet meg en solid grunn for å komme meg på skolen hver dag – framfor å bli hjemme på dager jeg synes er ekstra vanskelige. I dag er en sånn dag, men jeg kom meg ut døra likevel. Min solide grunn består av flere elementer hvor ett av dem får forbli “min greie”, men resten kan jeg dele. For det første får jeg gjort skolearbeid selv om jeg ikke er der – MEN jeg blir mindre stressa av  å gjøre det på skolen, for da slipper jeg å føle at jeg henger etter, altså jeg har bedre oversikt over at jeg også ligger i rute. For det andre – det sosiale. Å kunne “slippe unna” egne tanker som handler om altdetmanikkehargodtavåtenkeformyepåalene, å kunne snakke om andre ting, og le av andre ting. Være ett sted som ikke dreier seg om sykdom eller hvor syk man er. Tredje grunn; man får gjort det meste man skal gjøre – på skolen, ergo det blir mindre arbeid å gjøre hjemme. Fjerde grunn; god samvittighet etter endt dag. Og femte grunn; min greie.
Det er litt fint å holde fast i, å kunne minne seg selv på når dagene ikke alltid er like strålende.

Frokosten gikk som planlagt, men det er vel også alt om har gått slik det burde. Uten at jeg “gidder” å ta stilling til det akkurat i dag. Velger bare å skyve det unna, framfor meg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det eller rettferdiggjøre det, for det blir sikkert ikke bra av å skyve det foran seg. Teoretisk sett burde jeg sikkert stable meg på beina – helst i går, og fortsette. Men; ikke i går, ikke i dag. Kanskje i morgen, kanskje?

I går ble jeg kjempelei av dreamweaverprosjektet mitt og sletta hele driten. Deretter begynte jeg på nytt, og nå er jeg FERDIG. Som om jeg plutselig bare skjønte en hel masse, og til slutt ble det veldig bra. Dritfornøyd med designet, det ble noe sånn som jeg vil definere som “nesten perfekt”. Siden hele prosjektet har gått til helvete for alle, inklusiv lærerne, så er terskelen veldig lav – ergo jeg føler jeg har gjort en god jobb. Lurte på om jeg kanskje skulle ta en printscreen å legge ut?
Det vil da si at jeg har “ferie”, men likevel tre skoledager igjen. Såvidt jeg forstår skal vi spise mandariner, drikke julebrus og gløgg og sånn, se litt film og muligens spise frokost en dag – i tre dager til før det er ferie på ordentlig. Jeg skjønner ikke helt poenget – men det blir sikkert fint. Kan i alle fall senke skuldrene litt.

Forrige helg var jeg så stressa at det ikke finnes ord, og nå er jeg ferdig med alt. Det føles veldig, veldig bra.

Advertisements

7 Responses to “Torsdag”


 1. 1 Syngetonje 16. December 2010 at 20:17

  Karianne! Er du klar over at du nå er halvferdig med første skoleår? Det er dødsbra!!! Jeg er kjempestolt over deg <3

 2. 2 Hannah 16. December 2010 at 20:26

  WOW! Du er ferdig med første halvår! Du klarte det! Fy fader så bra! KLEM

 3. 3 haaplos 16. December 2010 at 21:38

  Du har snart ferie du, FLINKA :D Jeg er så stolt av deg :D Du har jo fjort det helt sinnsykt bra dette semesteret :D

  Forresten, jeg vil se printscreen av det prosjektet :D

 4. 4 Night 16. December 2010 at 22:09

  Det er utrolig godt jobba Karianne! :D Må være en god følelse å ha klart dette!
  Vil gjerne titte på prosjektet forresten, jaa legg ut!
  Ønsker deg en god jul <3

 5. 5 Vilde 17. December 2010 at 00:27

  Kjempebra! stolt :))
  synes du kan ta printscreen og legge ut jeg, så vi får sett hvor flink du er!:)
  Stå på, du inspirerer kjempemasse!

 6. 6 Marthe 17. December 2010 at 11:37

  Du er en helt i ditt eget liv :-)

 7. 7 karianne (v.v) 18. December 2010 at 04:35

  Det er kjempe bra at du nå snart er ferdig med halve førsteåret! :D

  de fire grunnene du skrev om hvorfor det er bedre å dra på skolen enn å blir hjemme på vanskelige dager, de skal jeg huske på, for du har så rett i alle punktene. Noen ganger så må man(jeg) bare lese det hos noen andre for å “se det klarere”.

  Jeg vil også gjerne se printscreen av prosjektet :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: