Jeg har greid 2 uker.

Jeg har ikke så voldsomt mye å meddele.

Jeg var kokt i hodet etter skolen. Først tre skoletimer med intensiv jobbing for å bli ferdig med prosjekt til fordpyning innen deadline 1045. Jeg leverte oppgaven min 1041, med fire minutters margin. Ikke det at de er SÅ strenge på det, men det er godt å vite at jeg rakk det i tide. Håper det gikk greit, så og si hele terminkarakteren i PTF baseres på denne oppgaven.

Etterpå var det webdesign som sto på planen. Kan jeg bare si at jeg hater DreamWeaver en gang til? Slet som pokker med å legge inn header, og når jeg ENDELIG fikk det til, det funka nemlig ikke å kode det i notepad (for dere som aner hva jeg babler om nå), så ble det 20 pixler skjevt. Brukte evigheeeeter på å fikse opp i dette fordi dreamweaver åpenbart ikke vil fungere slik jeg vil at det skal, og når det ENDELIG gikk, når alt så pent og pyntelig ut og jeg skulle sjekke preview i chrome, så var hele greia bare… forskjøvet på andre måter. DER forsvant min konsentrasjon i alle fall.
De to siste timene hadde vi quiz, mi gruppe vant.

Gikk hjem fra skolen og sov. Skulle sove halvannen time. Jeg våknet tre timer senere, like sliten??? Da var klokka 2000, ergo 14 dager og 1 time. 14 dager spyfri. Det er lenge, og det er hardt. Fikk en episode tidligere i dag, hvor jeg hadde sinnsykt lyst til å gå hjem fra skolen for å spise og spy. Men jeg gjorde ikke det. Jeg er mest bare ufattelig sliten, skulle ønske jeg følte NOE.

Jeg er superdistré for tiden, helt suppe i hodet. For eksempel skrev jeg november.com i søkefeltet når jeg skulle i postbanken, og satte en kaffekopp i skapet på badet.

Har jeg forresten sagt at jeg skal til Bergen i jula? Husker ikke hva jeg har skrevet, men reiser i alle fall ned om ei uke. Også skal jeg og pappa kjøre fra Bergen til Eidsvoll sånn at jeg kan besøke tante, og mens jeg er der, så kommer Ida Aurora og henter meg, og vi skal til Sverige på harrytur! Gleder meg til det!
Men aner ikke hvordan noe kommer til å foregå i jula. Jeg kommer jo til å være sammen med pappa, så jeg står jo sånn sett fritt til å gjøre hva jeg vil, men det er så jævlig trasig likevel, for jeg skulle ønske jeg kunne feire normal jul, for en gangs skyld! Frk.fastlegevikar foreslo at jeg kunne spise kålrabistappe. God jul liksom, jeg blir deprimert av tanken. Men næringsdrikk? Eller alternativet – den bulimiske måten. Men den kjenner jeg jo altfor godt, og det er ingenting som slår å ligge i senga på julaften i julekjole med blodsukkerfall, skam, hat og anger.
Satse på spyfri jul? Eller? Jeg velger imidlertid å ikke tenke så langt fram i tid. Det handler om morgendagen. Det handler om at jeg skal greie i morgen. Én dag om gangen. Må bare tenke sånn, det første som egentlig slo meg da jeg passerte 2 uker var; skuffelse. Hva skal jeg nå fokusere på? Det blir for langt å tenke ei uke til, jeg må fokusere litt etter litt – tror jeg.

Men det er hardt, og jeg er sliten. Kan ikke helt hoppe i taket over kostliste suksess heller – men nesten, og det er da kanskje noe?

Advertisements

19 Responses to “Jeg har greid 2 uker.”


 1. 1 haaplos 14. December 2010 at 23:33

  Du er kjempeflink vennen, 2 uker er knallbra <3

  For å trøste deg litt så er du ikke den eneste som er distre om dagen, hehe. Men november.com var uansett dagens ;)

  Jeg gleeeder meg sånn til jula, vi kommer til å få det så gøy :D

  Klem

 2. 2 Marthe 14. December 2010 at 23:47

  GRATULERER! Dette står det respekt av ! <3

 3. 4 Mitthjerte 14. December 2010 at 23:55

  Å! 2 uker er knallbra! Kan tenke meg at det er et kaos og helvette å stå i det men fy faen så god jobb du gjør!!

 4. 5 Caroline 15. December 2010 at 00:09

  Karianne, gratulerer så utrolig mye! Dette er jo fantastisk! :) ..
  Det er viktig å ta en dag av gangen, hvis ikke tar man litt vann over hodet, man mister helt motivasjon. :/ .. Stå på! Du er super flink! :)

 5. 6 Lene 15. December 2010 at 00:40

  Du e så flink Karianne. Æ har ikke ord! Håpe den her “trenden” fortsette og at du klare ei spyfri jul. Uansett kor jævlig det føles no og kanskje litt framover, så blir det bedre tilslutt. Du må aldri gje opp håpet!

  Du må bare stå på. Alt ordne seg for snille piker :)

 6. 7 karianne (v.v) 15. December 2010 at 01:01

  Gratulerer med to uker, det er kjempe bra!!<3
  Det er nok lurt det, å fokusere på litt om gangen. Du har klart utrolig mye! og den "hva skal jeg fokusere på/se frem til nå" fella er skummel, men så lenge du er klar over den så klarer du å komme forbi den. Ta frem de små gledene, de små fremskrittene som sammen blir store. Jeg heier på deg og håper at du får en bra jul i Bergen :)

  (jeg har foresten prestert å sende deg den kleineste meldinga på fb ever. Men jeg håper du får deg en liten latter iallefall da :D klarte ikke å stokke orda mine helt)

 7. 8 ~Ane~ 15. December 2010 at 06:32

  Gratulerer med 2 uker!!! Det er kjempebra :D

 8. 9 Syngetonje 15. December 2010 at 08:44

  Du er kanonflink!!
  Jeg synes ikke du trenger å fokusere lengre enn en dag framover – for en dag om gangen er stort og kjempebra det også :)

  Jeg er så utrolig stolt over deg! Og du.. julegaven er klar til å leveres, når det nå en dag skulle passe – før du drar til Bergen <3

 9. 10 Solveig @ poona 15. December 2010 at 13:20

  Hoho, unnskyld for at jeg ler, men kunne bare ikke unngå å humre litt av november.com og kaffekopp i badeskapet.
  Så veldig morsomt er det kanskje ikke, for det sier litt om hvor sliten du er. Men bra jobba er det! 2 uker er lenge. Stolt av deg! <3

 10. 12 Maren 15. December 2010 at 16:45

  Åh, gratulerer :D Nå ble jeg så glad. Jeg har fulgt bloggen din lenge, og du virker kjempehyggelig :) Det er nok lurt å ta en dag av gangen. Jeg har tro på deg.

  Eidsvoll? Her bor jeg :D

 11. 13 laipai 15. December 2010 at 18:17

  2 uker er knallbra fordi jeg vet hvor hardt det er. Fatter ikke at du klarer det engang jeg…En dag av gangen er mer enn nok,begynner du å planlegge maten i jula nå,så kan du vel fort bli stressa…men det anbefales kanskje likevel? I dont know..du får bare ta det som det kommer.

  <3

 12. 14 Adelen 15. December 2010 at 21:43

  Gratulerer så mye! 2 uker er jo kjempe bra! :) Lykke til videre. Jeg vet du klarer det. Stå på videre <3

 13. 15 Andrea 15. December 2010 at 22:32

  Hei Karianne. Du kjenner ikke meg, men jeg har allikevel fulgt med på bloggen din. Fant den gjennom Laila – dum spiro spero.

  Vil bare si at det er flere som heier på deg!! Du klarer én dag av gangen, og du er sterkere enn du tror. Supert å se at du har kommet deg gjennom 2 ukers ‘kneika’. Det er helt normalt å ha svake øyeblikk, men det viktigste er hvordan du takler disse øyeblikkene. Uansett hvor sliten du er, fortsett å kjempe. Det blir lettere med tiden. Det skal jeg love deg.

  Hilsen ei som kom seg ut av det. Det var hardt, det var tungt, men jeg er spyfri!! Og jeg teller ikke dager lengre.

 14. 16 Anneilen 15. December 2010 at 22:40

  To uker er mye å kjempe bra :D

 15. 17 Emma 15. December 2010 at 23:27

  wow!

  Du er sterk,du har virkelig styrken i deg Karianne! Dette er viljestyrke på høyt nivå!
  Selv om kampen er tøff fortsetter du å kjempe, og du kjemper GODT!!!!
  Igjen; hatten av for deg!!!!!!!!!!!!!

  Har sånn tro på deg!!!!!
  You can beat this monster girl!!!!:D

  klem!

 16. 18 Nerve 15. December 2010 at 23:34

  Gratulerer :) to uker er jo kjempebra! Håper du får til å fortsette

 17. 19 Maria 16. December 2010 at 15:38

  Hadde DW før, og jeg hater det! Umulig å få til med…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: