Supersursupert.

Av og til blir jeg stygt sur og ekstremt negativ. I dag er en slik dag. En sånn dag hvor man andre uke på rad har lest på fronter (skoleside) at klassen har prøve i matematikk på torsdag klokka 0810-1000, akkurat slik det sto i forrige uke, hvor jeg til slutt fikk beskjed – dagen før – om at det hadde blitt utsatt. Vel. Det sto det samme denne uka.

Jeg forsov meg til kvart over ni, intensjonen var å ha bedre tid enn en halvtime før jeg skulle suse på skolen, men sånn gikk det ikke. Ergo; jeg var sitronsur fra og med jeg sto opp. Bedre ble det heller ikke, når jeg dukka opp på skolen klokka 1000, bare for å oppdage at alle var godt i gang med oppgaven, og ingen matteprøve i dag heller! Ergo, to timer for sen på skolen uansett.

Jeg har med andre ord, lyst til å snu i døra, dra hjem, trekke dyna over hodet – sove litt og begynne dagen på nytt. I tillegg, bare for å gjøre alt litt bedre – satt jeg på skolen i en hel time hvor jeg ikke fikk gjort noe som helst annet, en slik time hvor jeg bare har lyst til å stange hodet i dataskjermen fordi vi jobber i DreamWeaver, som er et teit program man ikke trenger å lære seg OM MAN KAN HTML / CSS, noe jeg KAN, men neida, la oss lære alt på nytt, jobbe i DW liksom. Det tar i alle fall motet fra meg. Da får jeg i alle fall mindre lyst til å gjøre det, særlig når det står bakerst i boka, plaster på såret liksom, at det er fint om man likevel kan arbeide på “den harde måten”, noe jeg kan – men hva hjelper vel det, når poenget er DW?

Så akkurat nå har jeg en time fri mens de andre har matematikk, og jeg spør igjen; hva pokker skal jeg med det? SURRE TIL KLOKKA TOLV, god plan, god plan. Akkurat nå sitter jeg i kantina, halve skolen har langfri – så det er jo virkelig supert, med spisende mennesker på alle kanter – jeg som har fantasert om pizza siden i går kveld, eller noe i den dur. Supert, trenger jeg å si det flere ganger?

I tillegg har jeg plutselig alt for mange planer i kveld også. Jeg skal forhåpentligvis gjøre noe av dette, for eksempel skal jeg på kafé. Og muligens må jeg passe William, eller var det Elisabeth kanskje når jeg tenker meg om, fordi hun ikke er helt i form. Og bortsett fra det skal jeg skrive en imaginær jobbsøknad til en jobb jeg skal dikte opp, da jeg på nåværende stadie i livet ikke kunne tenke meg noe mer fjernt enn å skaffe seg en jævla jobb. Fint med innleveringer i norsk, som liksom skal være så fine, og gjelde alle og være nyttige for alle.

Så ja. My head is currently a horrible place to be. Om ting går til helvete – så blir det i dag, det er jeg sikker på.

Advertisements

16 Responses to “Supersursupert.”


 1. 1 Dystopia Kaotika 9. December 2010 at 13:05

  Jeg har dessverre ikke så fryktelig mye smart å komme med her… det ville fort ha blitt belærende og negativt av type “neiii neiii – ikke tenk sånn, don’t jinx it!” osv.

  Så derfor, i stedet, vil jeg hoste opp et lite sitat jeg klamrer meg fast til. Opprinnelig er det en Nine Inch Nails-sang/låt, som jeg har oversatt tittelen på.

  Veien ut er gjennom. (The way out is through)

  Jeg kan dog nevne den her “skrive i kode”-funksjonen i DW. Å redigere ting grafisk inni der er håpløst fra ende til annen, men å skrive det i html-tags går an. Er litt fargekoder og såntno, men det blir man fort vant til, egentlig…

  Håper kvelden tar seg opp for deg :)

  • 2 arikanne 9. December 2010 at 13:40

   Joda, jeg prøver så godt jeg kan, men det er ikke bare bare å copypaste koden inn der heller, så jeg ender opp med å bli kjempeirritert når jeg ikke fatter eller forstår hvorfor jeg må inn gjennom en haug menyer for å legge til en bakgrunn jeg opprinnelig i utgangspunktet la inn i koden allerede. B-L-Æ.
   Fikk det til til slutt da, nå er det bare resten som gjenstår :(

   Men takk for sitat! :)

   • 3 Dystopia Kaotika 9. December 2010 at 15:59

    Åh? Jeg copy-paster kode rett inn i DW hele tida… litt forvirra nå, jaja. Men jeg forstår frustrasjonen din. Hvorfor måtte gjøre det den tungvinte meny-veien når du kan skrive html-tags selv? Fordi læreren sa så. Premieargument fra lærerkollegiet det der.

    Det sitatet har jeg skrevet på en Post-It og limt på PCskjermen min på jobb – “husk dette, husk dette, husk dette – ja det er en dårlig dag, men husk dette…”

   • 4 arikanne 9. December 2010 at 23:04

    Må dele opp koden og kopiere ting inn ulike steder, evig rot det er med den koden! Grøss.
    Men men, fikk litt medhold i at vi kunne skrive i notepad og copypaste litt her og der likevel, så det er i alle fall bra! Tror nok det skal gå greit, har ei uke til på meg med oppgaven :)

 2. 5 haaplos 9. December 2010 at 13:11

  Sånne dager er noe drit, og da er det lett at ting går til helvette… :/
  Jeg håper uansett at det ikke gjør det og at dagen din bare blir bedre og bedre <3

  Love you <3

 3. 7 Linn L. 9. December 2010 at 13:16

  Krysser fingrene for deg!

 4. 9 Gunhild 9. December 2010 at 13:19

  Jeg er veldig redd for å si noe feil. Jeg vet hvordan det føles når jeg virkelig sliter med noe og menneskene rundt meg sier ‘Det ordner seg’. Det gjør ikke alltid det, ikke i min verden. Noen ganger er hundreogett ute. MEN. Stort men. Jeg vil allikevel si DU KLARER DET! Krig tilbake så godt du klarer. Ty til drastiske løsninger, men ikke la de gamle (drastiske) løsningene vinne. Jeg håper du klarer det. Jeg VIL at du skal klare det. Og hvis du ikke klarer det – vet du hva? Du reiser deg igjen, det viser du gang på gang! Jeg håper allikevel du klarer å reise deg før du faller, om du skjønner hva jeg mener? Stå i mot-type-reise-seg.

  Sender gode tanker, resten av dagen <3

 5. 11 Emma 9. December 2010 at 16:41

  Kjære,gode,snille søte, dyktige Karianne. Dette bklarer du!!!!Ikke gi deg. Skal ikke si bit tenna sammen for det vet jeg du gjør-,og har gjort ganske lenge.

  Har tro på deg jeg!Keep on fighting!
  Tenker på deg!

 6. 12 laipai 9. December 2010 at 17:41

  sånne dager hvor alt bare blir feil er forferdelige,slitsomme rett og slett…
  Håper hvertfall kvelden blir litt bedre da :)

  <3

 7. 13 Caroline 9. December 2010 at 21:50

  Huff da.. :(

  Kjenner til DW. Vi brukte det i 2. klasse. DRIIIIT KJEDELIG.. Hjælpes. Men men, jeg er ikke noe flink til det heller jeg da.

  Jeg håper at dagen har blitt bedre enn hva den så ut til å bli! :)

 8. 14 IborgLisa 9. December 2010 at 22:30

  Det er utrolig kjedelig med sånne daga der alt bare blir feil. Men jeg lurer på en ting, er dreamweaver vanskelig? Jeg må lage ei enkel webside, med bare hvit bakgrunn og svart skrift (må bare få skrevet teksten som skal ut dit først). Også må jeg bli ferdig sånn jeg kan gjøre det på skolen fredag i neste uke, eller bare laste ned DW slik at jeg kan gjøre det hjemme enten 19 eller 20.

  • 15 arikanne 9. December 2010 at 23:06

   Det er enklere om du har noen som kan vise deg. Om du trenger hjelp, så kan jeg finne deg en link tror jeg, hvor du kan se instruksjonsvideoer på. Filmene er screencaps og på norsk. Vet ikke om jeg skal si at det er _vanskelig_, men det er tidkrevende og komplisert!

 9. 16 IborgLisa 10. December 2010 at 20:43

  Hmm. Åkei. Da får jeg satse på at jeg er såpass ferdig til neste fredag at jeg kan sitter på skolen å gjøre det da i stedet.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: