Det går ikke bra.

Egentlig hadde jeg mye å skrive, tidligere i kveld. Når jeg holdt på å kveles av alt som ble vanskelig, når det rant tusen tanker gjennom hodet mitt, når alle de perfekte formuleringene dukker opp på magisk vis. Men jeg skrev det ikke ned, jeg lot det bare fare forbi. Lot det bare forsvinne, og det er kanskje ok. For akkurat nå tenker jeg ikke så mye, akkurat nå gråter jeg ikke, akkurat nå kan jeg puste igjen.

Min bradag er ingen bradag, til tross for gode intensjoner på andre områder enn mat. Av og til blir det for mye med selv det minste, og i dag er en sånn dag. Jeg har ikke fått gjort alt jeg hadde sett for meg at jeg skulle gjøre, men jeg har i det minste begynt på noe. Man kan ikke gjøre alt, alltid. Man kan ikke prestere best, alltid. Man får ikke gjort alt, alltid. Men det sies at det er lov, det sies at man kun er mennesker alle sammen, det sies at det ikke er så farlig, så lenge alt ikke blir alltid.

Av og til blir jeg redd for å skrive hva jeg tenker og føler – slik jeg pleide å gjøre. Før kunne jeg hamre i vei på tastaturet og la leserne mine, de som leser jevnlig, sitte igjen med en klump i halsen og la dem lure på om jeg kom til å overleve til neste dag. For meg spilte det ingen rolle – om jeg hadde dødd, så hadde de i det minste visst hva jeg tenkte og følte før jeg forsvant. Men jeg vil ikke lenger være hun, hun som aldri så lysglimt i mørket. Hun som trodde at hver time var den siste, hun som aldri så nye dager som bonuser, men snarere som endeløs håpløshet som vokste litt for hver time som gikk.

Jeg er ikke lenger henne, men i dag velger jeg likevel å si det : det går ikke bra. Et snev av sannhet, sagt i ærlighetens øyeblikk.

I morgen er jeg sikker på at jeg er tilbake der jeg vil være. Nydusja, rene klær, på skolen, våken. Og senere; på ansvarsgruppemøte, smilende. “Hvordan går det?” – “Jotakk,barebra! Jeg klarer meg alltid”, ovenfor PT, Psyk og frk.vikarlege – liksom.

Sannheten er at jeg drakk meg opp til forrige veiing, løy så jeg fikk vondt i kjeven og smilte til jeg døde da jeg slapp unna med tre uker til neste kontroll. Sannheten er at jeg ikke har vekt – men jeg er stygg i speilet likevel.

Teknisk sett kan jeg våkne opp og gjøre mitt beste, eller jeg kan holde kortene til brystet og håpe at ingen ser sannheten.

Men så går det bra likevel – for det gjør det alltid……….
Men det gjør det.
Kanskje?

Advertisements

9 Responses to “Det går ikke bra.”


 1. 3 Emilie 30. November 2010 at 23:50

  Ærlighet varer lengst. Kjenner til de løgnene. Man lyver, smiler for seg selv og tror at man er smart, at NÅ får man det slik man selv vil ha det. Nå klarte man å lure noen. Men så innser man ikke at den eneste man lurte var seg selv. Jeg tenker på deg, og ønsker deg lykke til i morgen. ♥

 2. 5 Syngetonje 30. November 2010 at 23:56

  Jeg er glad i deg, Karianne <3

 3. 6 laipai 1. December 2010 at 00:22

  Skulle ønske jeg var der sammen med deg i kveld vennen,håper det hjalp litt å chatte,tross alt.

  Legger igjen masse klemmer til deg. Du er i tankene mine <3

  Glad i deg <3

 4. 8 kathrine 1. December 2010 at 16:36

  tenke på deg vennen min. hang in there.
  klemme <3

 5. 9 haaplos 1. December 2010 at 21:52

  Husk at jeg er her vennen <3
  Tenker på deg <3
  Styrkeklem <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: