Tirsdag.

Jeg aner ikke hvordan jeg greide å forsove meg i dag tidlig, men jeg greide det likevel. Nå er det ikke snakk om timesvis, men i en svarthvit verden der ting er “stopp” eller “ok go”, så utgjør tjuefem minutter en betydelig forskjell. Jeg vred meg i senga og bestemte meg for å IKKE dra på skolen. “Karianne, er du våken?”. Jooda jeg var jo det. “Kommer du?”.

FAKE IT TO MAKE IT.

Jeg sto opp, og tenkte så fint at jeg i alle fall kunne “prøve”, om enn halvhjerta. Jeg kunne late som, om enn med løgnen på lur. Jeg kunne få det til å se ut som, men likevel bare droppe det. Gi faen. Men noe inni meg vil ikke alltid gå for den sorte løsninga, ikke når det finnes millioner av gråsoner. Jeg kunne stresset meg skolen, vært litt for sen, fått anmerkning, men likevel vært der hele dagen. Jeg kunne ha drøyd det i en times tid og dratt likevel. Eller dukket opp senere. Jeg trengte jo ikke å avskrive muligheten fullstendig?

Jeg har fravær. Ikke mer fravær enn at frk.fastlegevikar stryker det, men mer fravær enn jeg selv liker. Jeg vil på skolen, vil delta, lære, høre til. Så jeg sprengte ei grense jeg har hatt i hodet. En måte jeg er vant til å tenke på, i forhold til selvskadinga. Altså å telle dager. Det vil da si at det blir om å gjøre å gå flest mulig dager sammenhengende uten fravær.

Så jeg stressa som faen. Og rakk det, med altfor god margin. Hvor var det store stygge problemet som var det eneste jeg så når jeg sto opp? Som om uværsskyen plutselig blåste bort og etterlot seg en skyfri himmel, i alle fall nesten.
OG, skolen for tiden dreier seg om noe jeg føler jeg kan litt om fra før, og jeg liker å gjøre ting jeg kan. Jeg liker å lære også, derfor blir det nyttig å lære mer – om noe jeg kan – for å bli enda bedre. Webdesign, i mitt hjerte!

Overlevde 8 skoletimer, de siste tre timene svevde jeg på koffein. Tirsdager er den verste dagen jeg har i uka. Har bare media, så det er jo fint, men slitsomt å være der fra 0810 til 1540. Men verdt det likevel.

Sov i to og en halv time når jeg kom hjem. Nødvendig.  Men jeg klarte det likevel.

Og ellers? Zahra ser bedre ut. Synd det er 10 minusgrader ute, jævlig synd at jeg må kle på henne dress – det ser ikke så bra ut. Jeg fikk aldri hund for at jeg skulle ha henne i veska eller kle på henne fine klær. Men i 10 minusgrader er det NØDVENDIG. Men jeg innser at hun trenger sokker eller sko også, også for nødvendighetens skyld. Var så fælt i går, når hun pep for hvert steg hun tok fordi hun frøs på beina.

Bortsett fra det har jeg vært på butikken, tatt sol og sett Shutter Island sammen med stefaren min. Herlig med kinofølelse hjemme i stua, nå som vi har fått lydanlegget opp å gå. 50 tommers skjerm er heller ikke akkurat noe å klage for. Og jeg har drukket julebrus, og hatt en spyfri dag.

Og i morgen er det legetime…

Advertisements

11 Responses to “Tirsdag.”


 1. 1 haaplos 24. November 2010 at 01:57

  Sånne lange skoledager er de værste, godt de er fylt med fag du liker slik at det gjør dagen litt bedre :)
  Syns du er flink jeg Karianne <3

  Hurra for spyfri dag <3
  Jeg har også hatt det :D

  Klem <3

 2. 3 caroline 24. November 2010 at 02:38

  Flinke Karianne :D <3

 3. 5 Sophia 24. November 2010 at 06:52

  Tenk, at du gikk fra å ha forsovet deg til å klare en hel dag på skolen. Ikke bare en hel dag, men en veldig veldig lang dag. Fake it to make it kan være med på å utsette, og utsettelser kan ende opp i å hoppe over.

  Ang frk Zahra, dress er nødvendig ja. De blir jo nedkjølt hvis ikke, og som med mennesker, noen av oss er alltid litt frosne, mens andre er varmblodige av seg. Har de begynt å salte hos dere? Jeg vet at mine, og veldig mange andre, hunder reagerer på salt, det er vondt å gå på. Trodde mine trengte sko, men noen fortalte at salt kunne gi smerter. Fulgte med på hvor vi gikk, og fant ut at det måtte være saltet. Så følg med litt. Noen hunder reagerer på salt, andre på kulde.

  Husk å kjøpe små nok sko hvis du skal :) Og har du noen gang sett henne gå med sko? Fantastisk syn på mine hvertfall.

  I en verden fylt med kun to farger tror jeg du klarte å lage en ganske fargerik dag.

  Mediefag i 8 timer, det er jo spennende, men må være slitsomt og. Merker min konsentrasjon svikter hvis dagene blir for monotone, trenger litt endring i fag og situasjon og sted.

  • 6 arikanne 24. November 2010 at 11:10

   Nei, tror ikke de har begynt å salte enda. Og der vi gikk når hun pep, var det definitivt ikke salta, da det dreide seg om en liten sti som går tvers over en lekeplass rett ved der vi bor! Det blir nok sko ja, finner vel en løsning på det der!

   Mediefag er utrolig spennende! Liker det utrolig godt :)

 4. 7 limatoni 24. November 2010 at 12:45

  Uff ja, jeg har heller ikke hund for å kle på henne klær, og jeg har jo en stor hund så det skulle ikke vært nødvendig, men hun fryser lett. Hun må ha varmedekken hvis hun skal være rolig ute. Synes litt synd på hundene på kalde vinterdager. Vi går jo på do inne, men de må jo ute, brr..

  Synes du er flink jeg Karianne.
  Du er ett forbilde for meg på mange måter
  <3

 5. 8 Linn 24. November 2010 at 15:36

  Jeg heier på deg :) Det er fantastisk når man klarer å snu en negativ dag til en positiv bare ved å PRØVE!

 6. 9 laipai 24. November 2010 at 18:33

  Bra at du kom deg avgårde da :) Og ikke minst at du trives,og liker det du gjør :D

  Oooffa,stakar Zahra…10 minus er møkka kaldt,even for us!

 7. 10 Anne Marte 24. November 2010 at 23:30

  Stolt av deg, jenta mi <3

 8. 11 Stjernen 3. December 2010 at 02:08

  Stakar zarah.. :(
  skulle gått ann å lært de å gå på do inne :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: