Sitronsur, karameller og krokodiller + TjukkeZahra.

Akkurat nå er jeg skikkelig forbanna. Jeg er så sliten som jeg ikke kan huske sist jeg har vært, jeg burde EGENTLIG ha skrevet innleveringa til i morgen, som jeg strengt tatt ikke makter å konsentrere meg om. Jeg ser semikolon, anførselstegn, bindestreker og krokodilleklemmer når jeg lukker øynene – JEG ER SLITEN. Jeg ELSKER HTML / CSS, men fysatan det spiser opp all konsentrasjon og hjernekapasitet.

Grunnen til at jeg er sur er fordi jeg nå nettopp satt og prioriterte å blogge, jeg hadde kommet til 666 ord (no kidding), også… også… it all went to shit. SMØRBLID. SUPERHAPPY. THANKS FOR NOTHING. Og jeg, tja.. Tjo… Jeg klandrer MACCEN som er i ferd med å avgå med døden. Og om dere lurer på hva KARAMELLEN MIN ER, SÅ ER DET EN NY JÆVLA MAC!

Jeg har henta rolypolychubbycheekedshitmachine (jeg er slem, og bikkja er feit), i dag. Hun vagger seriøst når hun går, også krafser hun meg på låret og ser på meg med “BÆR MEG” blikket. Jeg, med forakt og kjærlighet i blikket, stirrer tilbake og tenker for meg selv; “keep on walking my dear…”. OG, jeg har tatt bilder, hoho. Hadde jeg hatt energi til å gjøre noe annet enn å løfte en finger akkurat nå, så skulle jeg seriøst tatt henne med på lang tur. Det som er mest morsomt er at hun har lagt på seg ett kilo i kroppen. Ingenting på beina, så hun ser ut som… Ei pølse på stylter? Jeg tror jeg må le, eller eventuelt gråte en skvett.

Gud jeg er så sliten at jeg hadde grått (om jeg hadde orket).

Og hva skjer med en spiseforstyrret hjerne når man har brukt opp all konsentrasjon og hjernekapasitet til HTML/CSS? Jo, man har INGENTING igjen til å tenke en eneste konstruktiv tanke når det kommer til næringsutfordringer. Det er ikke en gang vits i å kjempe i mot.

Det ENESTE som er fint akkurat nå er at jeg har en tjukk søt, elsket, savnet hund som skal sove i armkroken min i natt, nøyaktig 21 dager siden sist.

RolypolyIsaynomore. Men jesus. Hun elsket meg på laveste vekt, høyeste vekt, elsker meg på nåværende vekt – så jeg elsker tilbake. Gjensidig kjærlighet. Size does NOT matter. Selv om jeg synes det er hysterisk morsomt.
Egentlig har jeg tatt ordentlige bilder, med speilrefleks, men for å få lasta de opp, må jeg faktisk finne en kabel, overføre de gjeldende bildene, laste de opp i photobucket, copypaste og størrelsesendre. Med mobilkamera trykker man på “send til facebook” og voilá. Dere skjønner kanskje ikke hva jeg mener med rolypoly akkurat nå, men jeg har “før og etter” bilder to prove my point. Men DET kommer ikke i dag.

Advertisements

4 Responses to “Sitronsur, karameller og krokodiller + TjukkeZahra.”


 1. 1 laipai 19. November 2010 at 00:07

  Håper du får deg en god natts søvn nå da,at du er så utattet at du hvertfall knaller fort i drømmeland.
  Fy faen for en frekk mac!!!! Holde på sånn!! Nei,fort deg å få en ny du :)

  Hahaaha,du får trene Zahra for harde livet nå da,langtur,here we come..haha.

  sweet dreams LT <3

 2. 2 Sophia 19. November 2010 at 06:41

  Å miste det du har skrevet er noe dritt. Tror vi alle kjenner til det, samt sinne, frustrasjonen, panikken i det en skjønner at det er borte.

  Html er sikkert spennende å lære. Jeg har prøvd å lese litt selv, og funnet ut at det kunne jeg trengt et menneske til å forklare og vise meg, er ikke lett å bare lese seg til det.

  Zahra er utrolig søt!! Har to like selv, en brun og en grå. Begge mine har også lagt på seg en kg i høst, og de har trent mer en noen gang. Muskler og fett for å takle kulden som kommer. Har fulgt med på matinntaket, og de spiser til vanlig 15% mindre enn pakken sier de skal spise, nå har de bare spist 5% mindre. Skikkelig storspisere med andre ord. Hun må jo legge på seg på kroppen og ikke beina, tenk hvor rart det hadde blitt om hun la på seg fett på beina, hadde vært noe annet enn vagging. Syns de blir ekstra gode å kose med når ikke ribbeina og rumpeknokene ikke stikker ut. Han ene min har til og med hatt lovehandles/sideflesk en gang :)

  Det er fredag og helg. Håper du liker helg :)

 3. 3 Sophia 19. November 2010 at 06:50

  forresten, hva slags mac bedriver har slik atferd??? min gamle var treg og rar den og mot slutten, litt senil, men den sletta aldri noe. Blir vel ny mac snart da??? Hørt at de siste skal være veldig bra… Ja, de er jo som regel det da. Kjøpte min nye for halvannet år siden, så er ikke så ny lengre. Men, den er sykt bra!!!!

  Spare spare Karianne! Om det ikke blir lettere, så er i det minste målet for å spare blitt ganske så håndfast i denne omgang. Mac er jo ikke kjent for å være billig, men er man kul så er man kul.

 4. 4 Gina 19. November 2010 at 16:11

  du er utrolig god til å ordlegge deg! :)

  ler meg skag her jeg sitter etter å ha lest om zahra :D
  du beskriver det på en morsom måtte. det skal du ha.

  drit når sånnt skjer.

  lykke til.

  klemmer <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: