Just so you know.

Tenkte jeg skulle svare på noen spørsmål her. Får egentlig ganske mange spørsmål i kommentarfeltet, disse hadde jeg satt utrolig pris på om jeg kunne få på MAIL istedenfor. Mailadressen deres trenger dere ikke å bekymre dere over, da dere uansett må registrere mailadresse for å poste en kommentar i kommentarfeltet. Den forblir hemmelig, selv om spørsmålene havner i min inbox.

kariannemartine@gmail.com

For det andre fikk jeg veldig mange tekstmeldinger av mennesker som følte seg truffet av innlegget jeg skrev i går, “where the hell are you”. RELAX. Alle er ikke min “nummer en”, som jeg også har skrevet i teksten, så alle trenger ikke å bekymre seg. Vedkommende jeg ønsket å treffe vet veldig godt at det er dit jeg sikta. Bare for å ha det avklart; så traff jeg blink også. Det ORDNER seg. Jeg oppnådde med andre ord det jeg ville. Bli sett og hørt uten blod.
Ble ganske provosert over den første meldinga jeg fikk. “Karianne, er det meg du mener”. Jeg svarte som sant er, og svaret var NEI. Det var utrolig frustrerende å motta samme melding i dag med “Karianne, noen andre sier du mener meg!!”. Da ble jeg litt sint, da denne personen som har snakket med den første har tolket det og bestemt at det er sånn det er. JUST FUCKING DIRECT YOUR QUESTIONS TO ME!

For det tredje er jeg ganske sur akkurat nå. Jeg har påleggskrise, det vil si at det pålegget jeg hadde planlagt å spise nå, det har vi ikke. Trassige spiseforstyrrede mennesker blir gjerne meget, meget berørt av slike uforutsette hendelser! Det er faktisk nok til å ødelegge en hel dag, at det ikke går som planlagt. Eller som akkurat nå, jeg vil spise og spy i protest. Selv om jeg er på 42timer eller hva det nå var. 43 eller noe.

For det fjerde; ikke spør meg om hvilke medisiner jeg bruker! Det er en sak mellom meg og mitt team, og ikke noe jeg kommer til å svare deg på, selv om du sender mail eller melding.

Okei. Enough bitching. Beklager, jeg måtte bare få det ut.

Jo, for det femte; angående karamellen! Den forblir hemmelig til jeg føler at målet er litt mer i sikte ;) Men jeg sier garantert i fra :D

Og mens jeg allerede slo over til en mer positiv tone; jeg fikk 6 på engelskprøven i engelsk historie! Konklusjonen jeg trekker er at bursdagen min var en strålende dag for prøver og innleveringer, med 6 minus på filmanalysen og 6 på engelskprøven.

Jeg er egentlig ikke sur eller sint. Jeg er bare sliten. Forferdelig sliten, utkjørt. Og gretten da jeg sovna etter skolen og sov i to og en halv time, når jeg egentlig bare skulle sove i en og en halv. So tired.

Advertisements

7 Responses to “Just so you know.”


 1. 1 liseliten 15. November 2010 at 16:14

  Sikkert godt å få det oppklart. Det er så typisk. Folk flest tror man sikter til DEM når man skriver noe, enda det er så fjernt som det kan bli. Som du sier, alle er ikke min nummer EN. Og gratulerer med toppkarakterer :D Håper du får hentet inn litt krefter igjen, det er ikke godt å være sliten.

 2. 2 Solveig @ poona 15. November 2010 at 16:46

  Det er lov å være sliten, kjære deg. Tillat deg selv å ikke alltid klare å være helt rak i ryggen.
  Håper du får en ok dag!<3

 3. 3 limatoni 15. November 2010 at 17:04

  Skjønner at du er sliten, og så godt at det ordner seg! Det er mange som tror og mener og som snakker seg i mellom enn til deg, og det er jo dømt til å bli misforståelser.

  Og gratulerer med toppkarakterer! Synes det er godt gjort å konsentrere deg selv om du sliter med alt mulig annet.

  *klem*

 4. 4 laipai 15. November 2010 at 17:36

  Bra det ordner seg,det gjør jo som regel det,selv om ord ikke kan tas tilbake…

  Gratulerer så masse med atter en 6’er,du er jo rå lille frøken! Seier etter seier på skolebenken! MESTRING! I like :D

  <3

 5. 6 Evelinn 15. November 2010 at 21:51

  Gratulerer med toppkarakter. Jøss, du er litt av et skolelys da Karianne. Har aldri i hele mitt liv fått en eneste 6’er (*KREMT* så sant man ikke ser bort i fra da vi selv skulle gi karaktere til eget arbeid, på ungdomskolen ;p ).

  Keep up the good work! Dette går veien! Du er flink. Sliter med skole selv. På et litt annet nivå vel og merke. Men skole er ikke barebare. Men greit når man føler man duger :)

 6. 7 haaplos 15. November 2010 at 22:44

  Utrolig at folk tar seg nær av det man skriver selv om det som absolutt ikke er retta mot den personen..
  Godt det ser ut til å ordne seg nå <3
  Jeg håper det gjør det ihvertfall <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: