Onsdag.

Jeg er syk, formen er ikke så bra. Jeg har ikke vært på skolen fordi tanken på å lide seg gjennom tre timer (selv om det bare er tre timer) virket uutholdelig med dundrende hodepine og stygg hoste.

Istedenfor prioriterte jeg å dra i behandling, slik planen tilsier. Dette gikk veldig bra. Det føles trygt og godt igjen, det er regelmessig og forutsigbart, pluss at jeg er veldig glad i Monica og Therese som har kjent meg over så lang tid. De har sett meg på mitt verste, og de følger fortsatt med. Det fine er at de VET hvordan det har vært, de så meg tross alt omtrent daglig i ti måneder. Men siden de kjenner meg, og vet og har sett med egne øyne – så føler jeg ikke at jeg trenger å bevise noe som helst. Det gjør godt, å bli forstått og akseptert, at mine ord blir tatt seriøst og å få feedback på det jeg gjør. Og om jeg måtte se svart på alt en dag, så har i alle fall de evne til å minne meg på de små tingene jeg likevel mestrer.
Neste onsdag skal vi på kafé og spise sen lunsj. Stor utfordring, spise offentlig, holde ut offentlig, og ikke minst – beholde maten etterpå. Vi har allerede avklart at jeg skal spise kyllingsalat, forhåpentligvis halv porsjon. Men beholdt halv porsjon er vel bedre enn ikke beholdt hel porsjon.

Akkurat nå er Elin på besøk. DobbelDexter senere, men først må jeg gjøre litt skoleting.

Jeg har fått dilla på Simply Hospital på facebook. Hoho. Hadde sikkert vært lurere å ta en screencapture, men det kom jeg ikke på før etterpå.

And this made my day! Post fra Liseliten! ♥ Tusen hjertelig takk til deg, gleder meg faktisk litt til å begynne å lese!

Advertisements

18 Responses to “Onsdag.”


 1. 1 Jenny 10. November 2010 at 17:20

  Det er bra du føler at noe er trygt og godt, selv om du kjenner deg dårlig og syk. Ønsker deg god bedring, Karianne :)

  Så snilt av Lise å sende bok til deg :) Alltid spennende med pakke i posten. Det synes i alle fall jeg.

  Jeg håper lunsjen går slik du har planlagt den. Det blir jo en stor utfordring, men jeg tror likevel du vil få det til. Selv har jeg erfart at de rundt meg mener jeg mestrer bedre enn det jeg synes selv. Det er alltid en fin tanke å ha i bakhodet.

  • 2 arikanne 11. November 2010 at 09:20

   Pakker i posten er definitivt tommel opp!
   Ytre støtte er veldig betryggende å ha! Særlig når man får credit for jobben man gjør og rosende ord på veien!

 2. 3 vampireontheinside 10. November 2010 at 17:37

  Jeg håper at lunsjen (som Jenny ovenfor beskriver den) at den går som planlagt. Jeg vet av erfaring at det å gå ut i offentligheten kan være jækla vanskelig til tider,men når man klarer det er det en mestring i seg selv og som oftest sitter man igjen med en veldig god følelse etterpå :) Jeg sliter ikke med det samme som deg så jeg skal ikke uttale meg om ting jeg ikke har peil på,men selv så sliter jeg litt med sosialangst,ganske store depresjoner og panikkangst til tider,og jeg kjenner meg veldig igjen i det du sier om å spise ute. Noe som jeg elsket før,men som er utrolig slitsomt og energi tømmende nå :/ Jeg håper inderlig at du blir frisk igjen :)

  • 4 arikanne 11. November 2010 at 09:19

   Skjønner godt at det er vanskelig å spise ute med sosial angst. Jeg fikk vel diagnostisert et snev av det en gang. Hater å skulle forholde meg til folkemengder når jeg er alene og unngår ofte slike situasjoner. Heldigvis har jeg Elin, så jeg har som oftest godt selskap!
   Håper du får det bedre, at du lærer noen gode mestringsstrategier som hjelper deg gjennom!

 3. 5 laipai 10. November 2010 at 18:00

  OOOH,det heftet du fikk av Lise har jeg også :)

  ønsker deg god bedring vennen,bli frisk igjen kjapt da :)

  <3

 4. 7 antonie 10. November 2010 at 18:30

  d hefte e kjempe fint, les det for tredje gang akkurat nu. d gjør litt vondt til tider, for det slår opp nån lys, iaf i mitt hodet, men kjempe bra:) <3

 5. 9 Hannah 10. November 2010 at 20:34

  Så hyggelig med post da! :) Jeg håper (også) at lunsjen går bra. Det tror jeg den vil :) Det er så bra at du har gode kontakter som hjelper deg, jeg har behandleren min, og uten han hadde jeg gått under..

 6. 11 Linni 10. November 2010 at 21:13

  Ser ut som om du kan få en ganske fin dag formen til tross ! :)
  Jeg leser faktisk bloggen til Liseliten selv .. :P Hehe. Og som om ikke det er ille nok, har også jeg dilla på simplyhospital på facebook ! :P
  (Masse lykke til med lunsjen ! Håper det går bra)

 7. 12 LC 10. November 2010 at 21:39

  Har gitt deg en cherry on the top-award, fordi du er forfatter av min absolutt favorittblogg! :-) (Du finner regla på bloggen min)

 8. 14 liseliten 10. November 2010 at 22:45

  Så bra at posten kom frem, håper du får noe nytte av det <3 Godt å høre at ting er litt mer forutsigbart og stabilt, med mennesker som ser og forstår. Det er faktisk ganske avgjørende. Masse god bedring, Karianne! <3

 9. 16 Tonje 13. November 2010 at 14:52

  åssen hefte var det? *vil og lese*

 10. 17 Tonje 13. November 2010 at 14:53

  åssen hefte var det? har også lyst å lese :)))

 11. 18 antonie 13. November 2010 at 20:01

  har prøvd å sette d ut i praksis, og d funka ei stund når æ va motivert. da va d kejmpe mye hjelp i det;) litt verre når motivasjon forsvinn og alt som står blir overatt til reint pisspreik..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: