Onsdag.

Jeg er syk, formen er ikke så bra. Jeg har ikke vært på skolen fordi tanken på å lide seg gjennom tre timer (selv om det bare er tre timer) virket uutholdelig med dundrende hodepine og stygg hoste.

Istedenfor prioriterte jeg å dra i behandling, slik planen tilsier. Dette gikk veldig bra. Det føles trygt og godt igjen, det er regelmessig og forutsigbart, pluss at jeg er veldig glad i Monica og Therese som har kjent meg over så lang tid. De har sett meg på mitt verste, og de følger fortsatt med. Det fine er at de VET hvordan det har vært, de så meg tross alt omtrent daglig i ti måneder. Men siden de kjenner meg, og vet og har sett med egne øyne – så føler jeg ikke at jeg trenger å bevise noe som helst. Det gjør godt, å bli forstått og akseptert, at mine ord blir tatt seriøst og å få feedback på det jeg gjør. Og om jeg måtte se svart på alt en dag, så har i alle fall de evne til å minne meg på de små tingene jeg likevel mestrer.
Neste onsdag skal vi på kafé og spise sen lunsj. Stor utfordring, spise offentlig, holde ut offentlig, og ikke minst – beholde maten etterpå. Vi har allerede avklart at jeg skal spise kyllingsalat, forhåpentligvis halv porsjon. Men beholdt halv porsjon er vel bedre enn ikke beholdt hel porsjon.

Akkurat nå er Elin på besøk. DobbelDexter senere, men først må jeg gjøre litt skoleting.

Jeg har fått dilla på Simply Hospital på facebook. Hoho. Hadde sikkert vært lurere å ta en screencapture, men det kom jeg ikke på før etterpå.

And this made my day! Post fra Liseliten! ♥ Tusen hjertelig takk til deg, gleder meg faktisk litt til å begynne å lese!

Advertisements

0 Responses to “Onsdag.”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: