Vet dere hva jeg gjorde?

Det krevde en god del impulsivitet og spontanitet, en dose mot og litt viljestyrke, men til syvende og sist var det bare å kaste seg ut i det, selv om jeg grua meg og egentlig ikke ville eller hadde spesielt lyst. I mitt hode går det for fort, ting skjer for fort, jeg henger ikke med, greier ikke å tilpasse meg. Skulle egentlig ønske at det aldri skjedde, i alle fall ikke på denne måten, men det er hva det er.

Jeg dro på besøk til mamma og så på det nye huset, pluss at jeg traff hennes nye kjæreste!
Har ikke så veldig mye å si basert på et førsteinntrykk, men jeg kan i alle fall legge ut noen bilder, mens jeg husker det.

“Heldigvis” hadde jeg tima det hele slik at jeg ikke hadde noe særlig med tid da jeg skulle rett på kino. Så jeg svippa innom en tur, uten dårlig samvittighet for at jeg bare hadde tjue minutter til rådighet. MITT liv, MITT tempo.

Fint kjøkken.

 

Lille Dina. Engelsk setter. Mammas kjæreste har to engelsk settere, mamma har en gordon setter pluss at stefaren min har lille Kompis som også er Gordon. Hunder overalt. To valper, en på 4.5mnd og en på 2.5. Sharks, I say no more.


Lea.

Advertisements

2 Responses to “Vet dere hva jeg gjorde?”


  1. 1 Oda 9. November 2010 at 15:04

    Det er stort av deg Karianne! Det krever mye å ta innover seg en ny situasjon, og det er bra du gjør det i ditt tempo og ikke lar deg presse. Alt blir lettere med tiden skal du se :) stå på du er suveren, inspirerende og sterk!!!
    Mange varme tanker fra meg.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: