Onsdag på godt og vondt.

Det er utrolig hvor mye det faktisk betyr å komme seg opp av senga om morningen, sånn cirka når man skal, og når det forventes at man skal være et sted. Jeg var glad når jeg drakk kaffe på badet samtidig som jeg sminket meg og gjennomgikk hva jeg burde ta med meg på skolen. Det føltes faktisk godt å stresse rundt i huset, blande fun light saft og lete etter pennal og penner og bøker og mapper.

Det er faktisk en lettelse å være på skolen når man får ting gjort. En skikkelig stressdemper, når du vet at du ligger i rute, når du vet at du er på samme nivå som de du går i klasse med, og ikke minst når du har det morsomt på skolen. Og det ER gøy. Det er kanskje sånn det skal være, men det er fremdeles litt uvant, å kunne være glad, på ordentlig. Bare Karianne, ikke sykdomspåvirka. Tar ikke med meg sykdom på skolen, fokuserer ikke på arr, ikke på mat, ingenting. Jeg tror faktisk at jeg hadde godt av å begynne på skolen. Selv om ting er stress nå og da, men det er vel sånn livet skal være – egentlig.

I dag har vi i alle fall filma. Vi driver og lager informasjonsfilmer, og min gruppe har om alkohol. Alle lager eget manus, tegner eget storyboard, skyter eget materiale og redigerer sin egen film. Jeg likte ikke helt den delen med at jeg ikke bare kunne stå bak kamera, men at jeg må være skuespiller også. Men det går det også, selv om det krever ganske mye å skulle leve seg inn i en annen rolle enn de jeg kjenner så godt.

Bare så synd at livet bare er sånn på skolen. Bare synd, at ting kræsjer når jeg kommer hjem.

Men jeg har vært på sykehuset i dag, psyk, hos Therese. Og det gjør ganske godt å få ros for hvordan man håndterer ting, særlig når man ikke greier å gi seg selv den rosen. Snakka litt om dette med å være skadefri. “Husker du for ett år siden Karianne, da skar du fordi du var sint, fordi du var stressa, fordi du ikke fikk til. Nå reagerer du med rasjonelle reaksjoner og resonnerer på en helt annerledes, konstruktiv måte”.
Og jeg har fått hjemmelekser…. Hver uke må jeg komme opp med ett eller annet kompliment om meg selv. Enten noe jeg har gjort, eller noe fysisk med hvordan jeg ser ut. “Du begynner nå”. Jeg sa vel noe om at håret mitt er okei, eller noe i den dur.
PLUSS – denne er vanskelig – at jeg og mine to behandlere, Monica og Therese, skal på kafé en gang iløpet av November, og greia er at vi da skal spise et måltid sammen – ute blant folk – som skal beholdes.

Men etter det? Nåneidu. Tradgedies do happen….
I morgen skal jeg i alle fall til nevrologen. For en gangs skyld synes jeg det er trist å få fravær fra skolen midt på dagen da jeg heller skulle stått bak kamera og filmet til informasjonsfilmen. Men det får bare gå. Håper i alle fall at det går greit. Verdens beste Elin skal forresten være med.

Advertisements

8 Responses to “Onsdag på godt og vondt.”


 1. 1 karianne (valiumsvalsen) 3. November 2010 at 22:29

  Det er noen med det du sier, å komme seg opp og på skolen. Få igang dagen, gjøre noe. Det er egentlig ganske deilig:)
  Nydelige du^^

 2. 2 Live 3. November 2010 at 23:53

  Får vi se filmen når den er ferdig? :)

 3. 5 Marlen Isabell 4. November 2010 at 11:18

  Antageltligvis tror du ikke på meg.
  Men du er et utrolig vakkert menneske. Kjenner deg jo ikke personlig så skal ikke uttale meg for mye om deg personlig, men du virker som et reflektert og vakkert menneske i personlighet.
  Men jeg vet, som et faktum, at du er et vakker menneske i kropp.

  Bare så du vet det.

  Håper du kan ta det som et kompliment og ikke bruke det mot deg selv!
  <3

 4. 6 haaplos 4. November 2010 at 12:36

  Seriøst så nydelig du er Karianne<3
  Det bildet var et sånt bilde jeg måtte bare se litt ekstra nøye på for det var så utrolig flott <3

  Sant som du sier, det gjør godt å komme seg opp om morningen.

  Klem <3

 5. 7 laipai 4. November 2010 at 16:56

  vakre lille venn <3

  Så bra at du trives på skolen,og at du føler du henger med. Du har kommet langt,bare snu deg tilbake å se..

  <3

 6. 8 hannahpetrie 4. November 2010 at 20:00

  Det er så bra å kunne øve på å si fine ting om seg selv.. Det kunne jeg og trengt tror jeg.. Veldig fint bilde av deg! Fina! <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: